Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Mart Ayının En Çok Satan Oyunları Belli Oldu!

Mart ayının en çok satan oyunu Far Cry 5 oldu.

Her ay düzenli olarak duyurulan en çok satan oyunlar, Mart ayı içinde duyuruldu. Birbirinden kaliteli oyunların yer aldığı listede tanıdık isimler de çok.

Mart Ayının En Çok Satan Oyunları Belli Oldu 2

Far Cry 5 ile ilgili yaptığımız haberlerde genellikle serinin en iyi oyunu olduğundan bahsetmiştik. Satış listelerine baktığımızda bu tabirin ne kadar doğru olduğunu bir kez daha anlamış olduk. 27 Mart’ta PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu için geliştirilen yapım, yayınlandığı günden bu yana deli gibi satıyor. Grafikleri, içeriği ve oynanış mekanikleri ile geçmiş serilerinden bambaşka bir konumda yer alan Far Cry 5, şu günlerde de hız kesmeden satışlarını artırmaya devam ediyor.

Rare tarafından geliştirilen ve 20 Mart’ta Xbox One ve PC platformundaki oyunculara sunulan Sea of Thieves ise Mart ayında en çok satan ikinci oyun oldu. Oyuncuları açık denizlerde korsanlarla çarpışmaya davet eden başarılı yapım, aldığı güncellemeler ile de daha iyi bir oynanış tarzına kavuştu. Listenin üçüncü sırasında da sürpriz bir isim bulunuyor. Günümüzün en gerçekçi beyzbol oyunu olarak 27 Mart’ta sadece PlayStation 4 platformunda yayınlanan MLB 18: The Show, Mart ayında en çok satan üçüncü oyun oldu. Sony tarafından yayınlanan yapım SIE San Diego Studio imzası taşıyor.

Mart Ayında En Çok Satan Oyunlar

– Far Cry 5

– Sea Of Thieves

– MLB 18: The Show

– Kirby Star Allies

– Grand Theft Auto V

– Call of Duty: WWII

– Mario Kart 8

– Ni No Kuni II: Revenant Kingdom

– NBA 2K18

– Monster Hunter: World

– Super Mario Odyssey

– The Legend of Zelda: Breath of the Wild

– PlayerUnknown’s Battlegrounds

– Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege

– A Way Out

– Assassin’s Creed: Origins

– Dragon Ball: Fighterz

– FIFA 18

– Splatoon 2

– UFC 3

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.