Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Mart Ayında Alınabilecek En İyi Oyunlar!

Mart ayının sonlarına geldiğimiz şu günlerde alınabilecek en iyi oyunları listeledik.

Oldukça hareketli bir yılı geride bıraktığımız şu günlerde birbirinden kaliteli oyunlar piyasadaki yerini almaya devam ediyor. Metro Exodus, Far Cry New Dawn, Sekiro Shadows Die Twice şu sıralar ortalığı kasıp kavururken Mart sonunda alınabilecek en iyi oyunları seçtik.

Konsol ve bilgisayar platformuna her geçen gün yeni bir oyun eklenmeye devam ederken oyuncular da gelişmeleri ilgiyle takip ediyor. Geçtiğimiz hafta düzenlenen GDC 2019’da birbirinden ünlü isimler oyunlarına ve gelir rakamlarına dair bazı detayları paylaşırken bu açıklamalardan en çok ilgi çeken Epic Store oldu. Epic Store, PlayStation’a özel olan bazı oyunları bilgisayar platformuna getirmeye hazırlanırken bizlerde Mart ayı sonunda alınabilecek en iyi oyunları seçtik.

1 – Space Junkies

Ubisoft’un 2019 oyunları arasında yer alan Space Junkies 26 Mart’ta yani yarın Steam’de bilgisayar oyuncularına sunulacak.

Oyuncuları uzay temalı bir atmosfere götürecek olan yapım, çok oyunculu olarak oynanabilecek. Adrenalin yüklü müthiş bir VR oyunu olarak karşımıza çıkacak olan yapım, haftalardır Steam’de 209.00 TL olarak ön siparişlerde yer alıyor.

8 farklı dil desteğinin yer aldığı oyunda Türkçe yer almazken  kaliteli grafik açıları bizleri bekliyor olacak. Ölümcül savaşlara dahil olacağımız oyunda zengin bir yapının yanı sıra fantastik bir dünya bizleri bekliyor olacak. Tehlike dolu bir evrende mücadele edeceğimiz oyunda arenalar arasında dolaşacak ve amansız savaşlarda boy göstereceğiz.

Mart Ayında Alınabilecek En İyi Oyunlar 2

2 – Generation Zero

Yarın PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu oyuncularına sunulacak olan Generation Zero birinci şahıs nişancı oyunu olarak karşımıza çıkacak.

Aksiyon ve macera oyunu olarak karşımıza çıkacak olan yapım kendine has açık dünyası ile bizleri makinalarla savaştıracak. Gece ve gündüz döngüsünün yer aldığı oyunda 1980’li yıllarda İsveç’e gidecek ve robotik makinalara karşı mücadele edeceğiz. Aksiyonun ve gerilimin tavan yapacağı oyunda dilersek tek başımıza dilersek de üç kişiye kadar arkadaşlarımızla mücadele edebileceğiz.

Steam’de haftalardır 117.99 TL olarak ön siparişlerde yer alan yapım, yarın tüm platformlarda lansmana çıkacak. Yapım Avalanche Studios imzası ile yayınlanacak.

Mart Ayında Alınabilecek En İyi Oyunlar 3

3 – Tropico 6

Oyunculara gerçekçi bir şehir kurma ve yönetme imkanı veren Tropico serisi yıllardır bilgisayar ve konsollarda oynanıyor. Serinin son oyunu olan Tropico 6 oyuncular tarafından merakla beklenirken, 29 Mart için de geri sayımlar başladı.

29 Mart 2019’da PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu için lansmana çıkacak olan Tropico 6, oyunculara hayallerindeki şehri kurma fırsatı sunacak. Tek oyunculu ve çok oyunculu farklı oyun modlarına sahip olacak olan oyunda kendi tarzımızda bir şehir kuracak, yönetecek ve bu şehri kalkındırmaya çalışacağız.

Yeni binalar inşa edecek, yollar yapacak ve daha fazla insanı şehrimize çekmeye çalışacağız. Geçtiğimiz aylarda ön siparişlere açılan yapım, bilgisayar platformu için Steam’de 99.00 TL yerine yüzde 10 indirimle 98.10 TL olarak satılıyor. Oyun 29 Mart’a kadar bu fiyat etiketi üzerinden satışlarını gerçekleştirecek.

Mart Ayında Alınabilecek En İyi Oyunlar 4

Yakında çıkacak olan tüm oyunlara buradan ulaşabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.