Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Mario Kart Tour’un Tokyo Etkinliği 14 Yeni Karakter Getirdi!

Mario Kart Tour'un yeni etkinliği yeni içerikler getirecek.

Android ve iOS platformu oyuncularına ücretsiz olarak sunulan Mario Kart Tour 25 Eylül’den bu yana milyonlarca oyuncu tarafından oynanmaya devam ediyor. Yapım yeni etkinliği ile oyunculara yeni karakter modelleri sunuyor.

Mario Kart Tour’un Tokyo Etkinliği 14 Yeni Karakter Getirdi 2

Nintendo’nun en büyük oyun serilerinden birisi olarak gösterilen Mario en yeni oyunlarından bir tanesi olan Mario Kart Tour ile oyunculara eğlenceli anlar sunmaya devam ediyor. 90 milyondanfazla kez indirilen ve şimdiye kadarki en hızlı mobil oyun lansmanı unvanına sahip olan Mario Kart Tour yeni etkinliği ile oyunculara yeni karakterler sunuyor.

Bu ay içerisinde oyunculara Tokyo adında bir etkinlik sunacak olan Nintendo bu etkinlik ile oyunculara birçok yeni içerik sunacak. Bu içeriklerin başında da 14 farklı karakter olacak. Bu karakterlerin içerisinde Wario ve Koopa Kids gibi isimler yer alacak. Yeni karakterlere ek olarak oyun içerisine birçok yeni öğe ve seçilebilecek kostümler de gelecek.

Nintendo bununla da sınırlı kalmayacak ve oyunculara 5 farklı pist seçeneği sunacak. Bu pistler de birbirlerine göre ayırt edici zorluklara sahip olacak. Tokyo etkinliği 15 Ekim – 23 Ekim tarihleri arasında oyunculara sunulacak.

Yeni Karakterlerin İsimleri

Baby Rosalina
Bowser Jr
-Iggy
Lakitu
Larry
Lemmy
Ludwig
Mario (Hakama)
Morton
Peach (Kimono)
Rosalina
Roy
Wario
Wendy

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.