Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Mario Kart Tour 10 Milyon İndirmeyi Geride Bıraktı!

Mario Kart Tour 20 milyon oyuncuya ulaştı.

Geçtiğimiz aylarda duyurulan ve iki gün önce yani 25 Eylül’de hem Android hem de iOS platformu oyuncularına sunulan Mario Kart Tour şu sıralar deli gibi indirilmeye devam ediliyor. Ücretsiz olarak lansmana çıkan yapım 10 milyon indirmeyi geride bıraktı.

Mario Kart Tour 10 Milyon İndirmeyi Geride Bıraktı 2

Nintendo’nun Switch platformu oyuncularına sunduğu Mario Kart Tour 25 Eylül 2019 itibari ile de Android ve iOS platformu için lansmana çıktı. Birbirinden farklı karakterlerin yer aldığı yapımda sonu gelmeyen aksiyon yüklü yarışlar ile adrenaline doyarken aynı zamanda oyunculara keyifli bir oynanış ortamı sunuluyor.

Bugün GamingBolt’un haberi ile edindiğimiz bilgilere göre Mario Kart Tour yayınlanmasından iki gün sonra 10 milyon indirmeyi geride bırakmış. Yapılan habere göre Niko Partners’ın analisti Daniel Ahmad oyunun Google Play’de 10 milyon indirmeyi aştığını ve eğer oyuna iOS platformunda olan ilginin de aynı olduğu düşünülürse 20 milyon oyuncu sayısına ulaştığını ifade etmiş.

Oynaması ücretsiz olarak yayınlanan Mario Kart Tour oyuncular tarafından da 5 üzerinden 4.4 olarak değerlendirilmiş. Buna ek olarak oyun için bir güncellemenin de geleceği ifade edilirken hangi tarihte geleceği konusunda herhangi bir bilgi yer almıyor.

Mario Kart Tour - Launch Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.