Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

MapleStory’de 14. Yıl Kutlanıyor

MapleStory büyümeye devam ediyor.

Maple sevenler için iyi haberlerimiz var. Popüler MMORPG oyunu MapleStory 14. yıl dönümüne giriyor ve Nexon da oyun için büyük bir kutlama planı yaptı. Yıl dönümü kutlamaları sırasında etkinlikler düzenlenecek ve oyuncular önceki içerikler temel alınarak hazırlanmış senaryolara katılabilecek. Ayrıca bir kez daha Pink Bean karakteri yaratabileceksiniz.

MapleStoryde 14 yil kutlaniyor 1

Kutlama etkinlikleri 14th Street’te gerçekleştirilecek ve 24 Nisan 2019 tarihinde de başlayacak. Ayrıca oldukça uzun soluklu olacak ve 12 Haziran 2019’a kadar da devam edecek. Kutlamaların bir parçası olarak oyuncular geçmişteki Chaos, Nova ve Ark gibi mevsimsel güncellemelere göre hazırlanan etkinliklere katılabilecekler. Yani geçmiş olaylar bir kez daha canlandırılacak.

Katılım gösteren oyuncular 14th Street Fairgoer ünvanını alacak ve tüm yıldönümü görevlerini tamamlayan oyuncular ise 14th Street Celeb madalyasını alacak ve verilecek 14th Street Coins ile özel Bang Bang Store üzerinden benzersiz eşyalar alabilecek. Bang Bang Store adlı bu mağaza da 12 Haziran’a kadar açık kalacak.

Ayrıca etkinliklerle birlikte bir kez daha MapleStory’de Pink Bean olabilecek, bu oynanabilir mesleği açabileceksiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.