Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

MapleStory M Tam Çıkışını Yıl Sonunda Yapacak

Yıl sonunda MapleStory M global çıkış yapacak.

Nexon’un popüler yapımı MapleStory M şu anda Avustralya, Yeni  Zelanda, Kanada, Filipinler ve Endonezya ülkelerinde oynanabiliyor fakat yıl sonunda global çıkışını da yapacak. Bu da demek oluyor ki MapleStory M diğer büyük pazarların yanı sıra Türkiye’ye de giriş yapacak. Oyunun ön kayıtları şimdiden ABD’deki kişiler için açılırken, aynı zamanda resmi sitede diğer ülkeler ve kayıt seçeneği de bulunuyor.

Maplestory m tam cikisini yil sonunda yapacak 1

Daha önceki mobil MapleStory oyunlarının aksine MapleStory M daha çok oyunun PC sürümü gibi gözükecek. Fakat diğer mobil oyunlar gibi bünyesinde otomatik oynatma elementleri ve daha basit bir oynanış barındıracak. Yani MapleStory M hem mobil, hem de PC mekaniklerini bir araya koyarak farklı bir oynanış sunacak. Serinin hayranlarının özellikle bu mobil oyunu dışarıdayken de denemesi bekleniyor.

MapleStory M bu yılın başında kısa bir süre için ABD’de çıkmıştı ve beta testleri uygulanmıştı. Fakat oyunun tam sürüm çıkışı global şekilde 2018 yılının sonunda gerçekleşecek. Bakalım çıktığı zaman MapleStory M yeteri kadar ilgi görüp beğeni toplayabilecek mi?

MapleStory M Gameplay Trailer from MapleStory Fest

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.