Popüler MMORPG oyunu MapleStory 2 yeni yıla yeni bir güncellemeyle girmeye hazırlanıyor. Oyunun Skybound ek paketi için ikinci aşama olan Phase 2 önümüzdeki hafta, 10 Ocak 2019 tarihinde yayınlanacak. Aynı zamanda MapleStory 2’ye yeni Fortress Rumble Dungeon da eklenecek.
Yeni zindanın yanı sıra Wrath of Infernog Chaos Raid ile Sky Fortress alanında yer alacak bir dizi yeni görev de MapleStory 2 dünyasına geliyor. Phase 2 ilk Skybound güncellemesi kadar büyük olmayacak fakat yine de oyunun içeriğine yeni şeyler ekleyecek. İlk güncellemede oyuna yeni Soulbinder sınıfı eklenmişti. Yaz aylarının sonunda ise daha büyük bir ek paketin MapleStory 2’ye gelmesi bekleniyor fakat resmi tarih verilmedi.
Yeni görevler, raid ve zindanın yanı sıra MapleStory 2 – Skybound Phase 2 ile birlikte bir dizi etkinlik de başlayacak. Bu etkinlikler 10 Ocak – 31 Ocak 2019 tarihleri arasında devam edecekler.
MapleStory 2 geçtiğimiz sene Steam üzerinde de çıkışını yapmıştı ve oyuncuların büyük ölçüde beğenisini kazanmıştı. Şu anda da Steam üzerinde anlık olarak binlerce kişi tarafından oynanan bir oyun.
İyi seyirler!