Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

MapleStory 2 Batı Lansmanından 2 Yıl Sonra Kapanıyor

MapleStory 2 kapanma kararı aldı.

Temmuz 2015’de Kuzey Amerika ve Japonya’da lansmana çıkan MapleStory 2, 2018’in Ekim ayında da Avrupa’da oyunseverlerin karşısına çıkmıştı. Bilgisayar platformu oyuncuları tarafından Steam üzerinde ücretsiz olarak oynanan yapım kapanma kararı aldı.

MapleStory 2 Batı Lansmanından 2 Yıl Sonra Kapanıyor 2

Nexon Korea Corporation tarafından geliştirilen ve Nexon America tarafından yayınlanan MapleStory 2 MMO oyunu olarak yıllardır oynanıyordu. Günümüze kadar oyuncular tarafından ‘çoğunlukla olumlu’ olarak değerlendirilen yapım bugün üzücü bir haber ile gündeme geldi. Oyun yıllar sonra kapanma kararı aldı.

Bugün PCGamer’ın haberi ile edindiğimiz bilgilere göre geliştirici ekip bir açıklama yapmış ve bu açıklama da MapleStory 2’nin kapanacağını belirtmişler. Yapılan habere göre geliştirici ekip yaptığı açıklama da oyuncuların isteklerini karşılayamadıklarını, oyunun uzun vadeli olarak devam etmesinin zor olacağını sonucuna varmışlar. Nexon Launcher kullanarak 11 Aralık 2019’dan bu yana oyun içerisinde para harcayan oyunculara paraları geri iade edilecekmiş.

MapleStory 2 önümüzdeki günlerde sunucularını kapatacak.

Uzun bir süredir ücretsiz olarak oynanan MapleStory 2 oyuncular tarafından ilgiyle oynanıyordu. Geliştirici ekibin aldığı bu karar üzüntüyle karşılandı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.