Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

MapleStory 2 Avrupa – ABD Duyurusu Yakında Gelebilir

Nihayet MapleStory 2 Batı bölgesine mi geliyor?

MMORPG oyunu MapleStory 2 uzun süredir Batı bölgesi ve İngilizce dil desteği için beklenirken, nihayet heyecan yaratan bazı haberler gelmeye başladı. Dağıtıcı firma Nexon America bir iş ilanı yayınlarken, ‘Lokalizasyon Koordinatörü’ ünvanı dikkat çekti.

Maplestory 2 avrupa abd duyurusu yakinda gelebilir 1

14 Nisan 2018’de bilindiği gibi MapleStory etkinlikleri düzenlenecek ve bu tarihte firmadan İngilizce dil destekli MapleStory 2 duyurusu da gelebilir. Özellikle firmanın iş ilanlarına yerelleştirme seçeneği de koyması bu iddiaları güçlendirdi.

Elbette henüz ne yapımcı, ne de dağıtımcı firmadan gelmiş resmi bir duyuru yok. Tüm bunları birer varsayım olarak söylüyoruz fakat Nexon America’nın iş ilanı da iştah kabartıyor. Şimdilik resmi doğrulamayı beklemek zorundayız fakat MapleStory 2’nin Avrupa ve Amerika duyurusu eli kulağında da diyebiliriz.

Free-to-play 3D MMORPG oyunu MapleStory 2, Nexon ve Nsquare ortaklığında 7 Temmuz 2015 tarihinde Güney Kore’de oyuncuların beğenisine sunulmuştu. Orijinal oyunun pek çok başarılı ve beğenilen yanını bünyesinde barındıran MapleStory 2 oldukça uzun bir süredir Batı bölgesinde İngilizce dil desteğiyle beklense de, yapımcıdan da bir türlü kesin açıklamalar gelmemişti.

Maplestory2 - Restart Update

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.