Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Magic: The Gathering Arena’nın Yeni Betası Başlıyor

Magic: The Gathering serisinin yeni oyunu Arena, Hearthstone'a iddialı bir rakip olarak geliyor.

Magic: The Gathering Arena geliştiricisi Wizards of the Coast bir duyuru yaparak bu hafta dijital kart oyunlarının gizlilik anlaşmasını kaldıracağını ve Perşembe günü, yani yarın da büyük bir güncellemenin geleceğini açıkladı. Magic: The Gathering Arena, orijinal Magic the Gathering oyununun ücretsiz dijital sürümü olacak ve içinde mikro ödemeler barındıracak.

Magic the gathering arena yeni betasi basliyor 1

Perşembe günü gelecek olan güncellemeyle birlikte Magic: The Gathering Arena’da şunlar dikkat çekiyor;

Daha Çok Davetiye – 100 bin oyuncu daha önümüzdeki birkaç hafta boyunca oyunu denemesi ve Magic: The Gathering Arena’ya katılması amacıyla davet edilecek. Bu yüzden de çok sasyıda kapalı beta erişim kodu dağıtılacak.

Yeni Başlangıç Koleksiyonları – Yeni başlangıç koleksiyonlarını test etmek amacıyla 10 önceden yapılmış deste dağıtılacak.

Amonkhet – Amonkhet ve Hour of Devastation kartları oyuna eklenecek.

Ayrıca bu yeni başlangıç koleksiyonlarında 10 tane önceden yapılmış deste bulunacak ve içlerinde 300 özel Magic kartı yer alacak.

Bilindiği gibi son dönemde Hearthstone’un başarısından ötürü sık sık yeni CCG kart oyunlarıyla karşılaşıyoruz. Buna rağmen aralarında Magic: The Gathering Arena daha çok dikkat çekiyor ve tüm zamanların en çok tanınmış fiziksel kart oyununun ismini taşıdığı için de Blizzard’ın oyunuyla mücadele edebileceği söyleniyor.

Bakalım Magic: The Gathering Arena çıktığı zaman Hearthstone oyuncularını kendine çekebilecek mi? Bekleyip göreceğiz.

Magic: The Gathering Arena – First Gameplay Video

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.