Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Magic: ManaStrike 3D Grafik Açıları İle Nefesleri Kesecek!

Magic: ManaStrike 29 Ocak'ta Android ve iOS platformu oyuncularına sunulacak.

Birbirinden güzel mobil oyunların geliştiricisi olan Netmarble yeni bir mobil oyun daha duyurdu. Oynaması ücretsiz olarak hem Android hem de iOS platformlarına çıkış yapacak olan Magic: ManaStrike görselleri ile oyuncuların nefesini kesecek.

Magic ManaStrike 3D Grafik Açıları İle Nefesleri Kesecek 2

Netmarble Corp, Wizards of the Coast ile işbirliği yaparak efsanevi oyun serisi olan Magic: The Gathering’i mobil platforma taşıyacak. Magic: ManaStrike ile oyunculara Magic: The Gathering kartlarından ve karakterlerinden esinlenilmiş bir içerik yapısı sunacak olan Netmarble oyuncuları gerçek zamanlı olarak karşı karşıya getirecek.

Yapılan duyuru da oyunun hikâyesi aynen şöyle anlatılıyor: “Planeswalker’lar ile bir savaşı kaybeden Magic: The Gathering’in en güçlü kötü karakteri Nicol Bolas, Planeswalker’ların zayıflıklarını bulmak için bir paralel evren yaratıyor. Oyuncular ise Nicol Bolas ile bir anlaşma yaparak bu paralel evrende Planeswalker’ları ve birimlerini kontrol etmeyi ve ona savaş raporlarını vermeyi taahhüt ediyor.”

Yeni mobil oyunun temposu yüksek, kontrolleri basit ve stratejik anlamda da oldukça detaylı olacak. Oyuncular oyun içerisinde kart toplayarak ve birimlerini geliştirerek bireysel anlamda güçlenecek, gerçek zamanlı olarak gerçek oyuncular ile karşı karşıya gelecekler. Yani PvP yüklü bir oynanış bizleri bekliyor olacak.

Oyuncular tıklama ve sürükleme yardımı ile savaşçılarını kolayca hareket ettirebilecek, çeşitli büyüler yaparak mücadelelerin gidişatını etkileyebilecekler.

29 Ocak 2020’de Google Play ve App Store üzerinde lansmana çıkacak olan Magic: ManaStrike ön kayıtlar ile oyunculara çeşitli ödüller de dağıtacak. Ön kayıt oyuncuları, Gold, Gem, Player Icon gibi ödüllerin sahibi olacaklar.

[Magic: ManaStrike] The 1st Teaser

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.