Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Mafya Oyunu Empire Of Sin Bugün Steam’de Çıkıyor

1920’lerin gangster kariyerine başlamanın neredeyse zamanı geldi. Çünkü Empire Of Sin bugün çıkıyor. Paradox Interactive ve Romero Games‘in yeni strateji oyunu sizi bir yasak dönemi suç efendisinin yerine geçirecek. Suç lordlarının en iyi yaptığı şeyi yapacaksınız. İnsanları vurun, bir suç imparatorluğunu yönetin ve fötr şapka giyin. İsterseniz puro da içebilirsiniz.

Empire of Sin | Gameplay Trailer

Ben buna bir strateji oyunu diyorum çünkü ağırlık bu yönde. Ancak ortaya karışık bir tür karışımı var. Suç çemberinizi organize ederken daha yönetim tarzı bir oyun, savaş söz konusu olduğunda sıra tabanlı XCOM benzeri bir oyun ve hatta gangsterlerinizi öldürmek için RPG benzeri bir ganimet sistemi var.

Empire Of Sin’e göz atarken, türlerin karışımı tarafından biraz şişirildiğini düşündüm. Ancak genel havanın tadını çıkardım. Tam bir 1920’ler çete dönemi. Özellikle çatışma anları. Bu anlarda Empire Of Sin yaşamak istediğim bir dünya ama sonuçta gerçekten yönetmek istediğim bir dünya değil.

Mafya patronları gerçekten ilginizi çekiyorsa, oynayabileceğiniz pek çok ünlü yüz var. Al Capone, Goldie Garneau, John Romero, Brenda Romero ve Paddy Donovan gibi isimler oyunda mevcut.

Onlarla bugün kendiniz tanışacaksınız. Çünkü Empire Of Sin, Steam’de bugün 61,00 TL’den çıkış yapıyor.

İsterseniz oyunu şimdiden ön sipariş verebilirsiniz. Ayrıca oyunun 77,00 TL’lik bir Deluxe versiyonu bulunuyor. Tüm içeriğe sahip olmak isterseniz Premium versiyon ise 109 TL’den satılıyor.

 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.