Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Mafia 3: Sign Of The Times DLC’si Yayınlandı

Mafia 3 için kısa süre önce duyurulan genişleme paketi yayınlandı. PS4, Xbox One ve PC için çıkış yapan pakette, şiddete eğilimli bir tarikatla karşılaşacaksınız.

Hangar 13 tarafından geliştirilen ve 2K tarafından yayınlanan Mafia 3, bir süre önce duyurulan genişleme paketi Sign of the Times’a sonunda kavuştu. Şiddete eğilimli bir tarikatın peşinde dedektiflik yapacağınız hikaye, gerilim dolu dakikalar vadediyor. DLC, Playstation 4, Xbox One ve PC platformları için aynı anda yayınlandı. Oyunun ve hikayenin ana karakteri Lincoln, şiddet eylemlerine eğilimli karanlık bir tarikat ile burun buruna gelir. Tarikatın işlerine yanlışlıkla bulaşmak zorunda kalan Lincoln, hem kendini kurtarmak hem de örgütü engellemek için delillerin peşinden gitmeye karar verir.

mafia 3 sign of the times

Kendi acılarını dindirmek ve ailesinin kaybını atlatmak için Peder James ile bir araya gelen Lincoln, kanlı ayinler düzenlemek ve kurbanlarını işkence etmek için gizli mekanlar kullanan sapkın bir tarikatla karşı karşıya gelir. Hem tarikatın sebep olduğu şiddete bir son vermek hem de kendi acılarını unutmak için konunun derinlerine dalmaya karar veren Lincoln, yeni araçlar, silahlar ve mekanlar arasında daha önce Mafia 3 serisinde karşınıza çıkmamış bir hikayeye atılır.

Mafia 3: Sign of the Times Playstation 4, Xbox One ve PC platformları için ortalama 30 liraya satışa çıktı. Genişleme paketinin PC versiyonunu Steam üzerinden 31.99 Türk lirasına satın alabilirsiniz. Buraya tıklayarak mağaza sayfasına gidebilirsiniz. Sign of the Times’ın çıkış fragmanını aşağıdaki ekrandan izleyebilirsiniz.

Mafia 3 Sign of the Times DLC Launch Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.