Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Mac İçin Twitter Uygulamasının Fişi Çekildi

Twitter, MacOS bilgisayarlarda kullanılan uygulamasını yayından kaldırıyor.

Twitter’ın MacOS işletim sistemine sahip bilgisayarlar için yayınladığı uygulaması hiçbir zaman App Store kullanıcılarından geçer not almayı başaramamıştı. Ortalama puanı 5 üzerinden yalnızca 1.5 olan uygulamayı geliştirme ve kullanıcı memnuniyetini artırma çalışmaları yerine Twitter, MacOS için geliştirilen uygulamayı yayından kaldıracaklarını duyurdu.

Mac İçin Twitter Uygulamasının Fişi Çekildi 1Twitter Destek Masası‘nın hesabından yapılan bir paylaşımda Mac’ler için yayınlanan uygulamanın yeni kullanıcılar tarafından indirilemeyeceğini, halihazırda uygulamayı kullananların ise bir süre daha Twitter’a uygulama üzerinden erişim sağlayabilecekleri belirtildi.

Uygulama artık indirilemiyor

Evet, an itibariyle Mac için Twitter uygulaması artık yeni bilgisayarlara indirilemiyor. Halihazırda uygulamayı kullananlarsa 30 gün içinde yeni bir alternatif bulmak zorundalar, çünkü uygulamanın desteği de 1 aya kalmadan sona erecek. Alternatif olarak kullanıcılara tavsiye edilen yol ise Twitter’a tarayıcı üzerinden girmek.

Kullanıcıların yeni rotası TweetDeck

Çoğu Mac kullanıcısı Twitter’a web tarayıcısı üzerinden girmek istemiyor. Bunun yerine alternatif olarak kullanılabilecek en ideal uygulama ise TweetDeck olarak göze çarpıyor.

Hem tarayıcı, hem de ayrı bir Mac uygulamasına sahip olan Tweetdeck’i Mac App Store‘dan ücretsiz indirebilmek mümkün. Bunun yanı sıra tarayıcı üzerinden tweetdeck.twitter.com adresi ziyaret edildiğinde birden çok sütuna ayrılmış şekilde farklı bir Twitter deneyimi yaşanılabiliyor.

Bir diğer alternatif: Tweetbot

TweetDeck’i de beğenmeyen Mac kullanıcıları, birden çok hesapla oturum açma ve liste oluşturma gibi özelliklere sahip olan Tweetbot uygulamasını deneyebilirler. Üstelik Tweetbot, Mac bilgisayarların yanı sıra iOS cihazlarda da kullanılabiliyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.