Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

M1X İşlemcili MacBook Pro Bu Yılın Sonunda Piyasaya Sürülebilir

Yeni bir söylentiye göre Apple, bu yılın sonlarına doğru M1X işlemcili MacBook Pro modellerini piyasaya sürecek.

WWDC 2021, yeni donanımın tanıtımıyla biraz daha heyecan verici olabilirdi, ancak bir sızıntıya göre, bu yılın sonlarında yeni M1X işlemcili MacBook Pro piyasaya sürülecek. Sızıntıyı yapan kişiye göre, iki MacBook Pro modeli ve bir Mac mini’nin bu yılın dördüncü çeyreğinde, üç makinenin de M1X yonga seti tarafından desteklenmesi bekleniyor.

MacBook Pro M1X

Twitter kullanıcısı dylandkt, büyük olasılıkla 14 inç ve 16 inçlik bir sürümün yanı sıra Mac mini’yi de içerecek olan M1X MacBook Pro modellerinin Ekim ayı sonlarında veya Kasım ayı başlarında piyasaya çıkacağına inanıyor. Apple’ın 10 Kasım 2020’de M1 işlemcili ürünlerini duyurduğu göz önüne alındığında, dylandkt’ın tahmini doğru olabilir.

Örneğin, her iki M1X MacBook Pro modelinin de tıpkı M1 iPad Pro gibi mini LED ekranlara sahip olması bekleniyor. Ne yazık ki Apple, bu belirli bileşenle ilgili tedarik sorunlarıyla karşılaştı ve bu sorunları azaltmak için şirketin, üretimi hızlandırmaya yardımcı olması için başka bir tedarikçi eklediği bildiriliyor.

Apple’ın 2021’in sonlarına kadar yeni taşınabilir Mac’lerin seri üretimine başlaması beklenmiyor ve Mac mini, MacBook Pro serisinin ilgisini tamamen kendi üzerine alamayacağı için bağımsız bir ürün olarak tanıtılamayacak.

Ne yazık ki, Apple’ın kendi silikonuna sahip bir iş istasyonunu piyasaya sürmesini bekleyen kişiler büyük hayal kırıklığına uğrayacak çünkü dylandkt, iMac Pro’nun Apple’ın yaklaşan etkinliğinde sergilenmeyeceğini belirtiyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.