Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Luigi’s Mansion 3’ün Çıkış Tarihi Belli Oldu!

Luigi’s Mansion 3'ün çıkış tarihi 31 Ekim 2019 olarak duyuruldu.

Nintendo Switch için duyurulan ve 2019’un 4’ncü çeyreğinde lansmana çıkması beklenen Luigi’s Mansion 3’ün çıkış tarihi belli oldu. Yapım Nintendo eShop üzerinde haftalardır ön siparişlerde yer alırken çıkış tarihi de duyuruldu.

Luigi’s Mansion 3’ün Çıkış Tarihi Belli Oldu 2 1

Yeni bir Mario oyunu olarak duyurulan ve oyunculara hem eğlenceli hem de aksiyonlu bir oynanış sunacak olan Luigi’s Mansion 3’ün çıkış tarihi netleşti. 31 Ekim 2019’da lansmana çıkacak olan oyun 8 oyuncuya kadar koop olarak oynanabilecek. Aksiyon ve macera oyunu olarak duyurulan yapım haftalardır Nintendo eShop üzerinde 59.99 dolar fiyat etiketi ile ön siparişlerde yer alıyor.

İlerlemeye dayalı bir oynanışın yer aldığı yapımda birbirinden farklı seviyeler ve düşmanların yanı sıra çeşitli engeller de bulunacak. Oyuncular ilerledikçe bu tehlikler ve engeller ile karşı karşıya gelecekler. Karakterimizin fantastik yetenekleri ile düşmanları etkisiz hale getireceğimiz oyunda ilerledikça daha zorlu seviyeler ile karşılaşacağız. Fantastik görseller eşliğinde eşsiz efektler de oyunu daha eğlenceli bir hale getirecek.

Yapımın dosya boyutu belli olmazken oyun satışlarına devam ediyor. 31 Ekim 2019 lansman tarihi olarak duyuruldu.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.