Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Lucian ve Braum’un Alt Koridor Kombinasyonu

İntikam ateşi ve yiğitlik

Sihirdar Vadisi’nde mücadele eden şampiyonlar; üst, orta, alt koridor ve orman olmak üzere farklı farklı yönlere dağılır. Üst koridorda, orta koridorda ve ormanda şampiyonlar savunmaya tek başına başlar. Alt koridor ise öyle değildir, orda iki şampiyon sırt sırta vererek mücadele eder. Bu yüzden, alt koridora gidecek şampiyonların uyumlu olması gerekir.

Alt koridorda başarılı olmak, iki karakterin kombinasyonuna bağlıdır. Geçen hafta, Jinx ve Blitzcrank’in harika uyumundan bahsetmiştim (LINK). Bu haftaki konuklarımız ise Demacia’nın İnfazcısı Lucian ve Freljord’un Yüreği Braum.

resimler 54c102a2d9e5054c102a2d9e8a

Runeterra’nın dört bir yanını saran kötü ruhlara karşı Lucian, ilk ve son aşkı olan eşi Serra’yla birlikte mücadele ediyordu, ta ki Tresh’le karşılaşana kadar. Savaş esnasında bu korkusuz savaşçı çiftin karşısına çıkan ruh koleksiyoncusu Tresh, Serra’nın ruhunu esir aldı. Eşini kaybettikten sonra Lucian tam bir infazcıya dönüştü. Rakibini delip geçen Işık Atışı, saldırısıyla hem hasar veren hem de rakibi işaretleyen İntikam Ateşi ve hızlı hareket etmesini sağlayan Amansız Takip yetenekleriyle Lucian, yaşayan ölüleri temizlemeye yemin etti. Eşinden yadigar kalan silah ve kendi silahıyla yaptığı saldırı yağmuru İnfazcı, bundan sonra Lucian’ın lakabı olmuştu.

resimler 54c102bf5864854c102bf5868a

Efsaneleri dilden dile dolaşan Braum ise, Freljord’un dağlarında koyunlarıyla yaşayan tatlı mı tatlı irice bir adamdı, bir o kadar da cesurdu. Küçük bir çocuğun dağda sihirli bir kapının ardındaki mezarda kapalı kaldığında, dağı delerek çocuğu kurtardığı ve buna benzer sürüyle yiğitlik hikayesi, bugün çocuklara masal olarak anlatılır oldu. Yanından hiç ayırmadığı kalkanı da bu sihirli kapıydı. Kalkanından fırlattığı buz parçalarıyla Buz Yanığı, yakındaki bir dostuna atılıp koruduğu ‘Gettim Gari!’ saldırısı, hiçbir saldırıdan etkilenmeyen ‘Kapı Gibi’ kalkanıyla Braum, köyün yıllarca huzur içinde yaşamasını sağladı. Kalkanını yere vurarak yaptığı ‘Freljord Karşılaması’yla rakiplerini şaşkına çeviren Braum, bir yandan da saldırılarıyla biriktirdiği ‘Meydan Dayağı’ ile rakiplerinin korktuğu isim olmuştu.

resimler 54c102e0705f854c102e070636

Karşılaşmanın ilk dakikalarında üstünlüğüyle ünlü Lucian ve onu her türlü saldırıdan ne olursa olsun koruyacak olan Braum, alt koridorun ünlü kombinasyonlarından biri. Lucian’ın kullandığı her yetenekten sonra çift vuruş saldırabilmesi ve Braum’un kullandığı dördüncü saldırıdan sonra rakibi sersemletmesiyle, onlara yakalanan rakiplerin hiçbir şansı yok.  Bu iki şehirden gelen şampiyonlar uyum içinde güçlerini birleştirdiğinde, alt koridordaki rakiplere kule altında kalıp ölümü beklemekten başka çare bırakmıyor.

Lucian ve Braum gibi onlarca kombinasyonun keşfedildiği bir yer, alt koridor. Önümüzdeki hafta bamaşka bir alt koridor kombinasyonuyla karşınızda olacağım.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

1 Yorum

  1. lanetadam

    S4 için oldukça iyi işler çıkardılar diyebiliriz fakat Lucian’ın gelen nerf lerden sonra artık okadar da iyi değiller diyebiliriz, taban hasarında düşüş, infaz(r) bekleme süresi artması vb. kötü oldu. Ama yinede bot lane de favorim Lucian. ?

    0
    0
    Cevap

Yorum Yaz

Email adresiniz yayınlanmayacak.

Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.