Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

LPL Yaz Mevsiminde En Çok Yasaklanan Şampiyon Varus Oldu

Çin profesyonel League of Legends ligi olan LPL'de Yaz Mevsimi boyunca en çok yasaklanan şampiyonların başında Varus geliyor. Varus bu sezon 156 maçta 155 kez yasaklandı.

League of Legends‘ın saldırı gücü taşıyıcılarından biri olan Varus, Çin Ligi LPL’de Yaz Mevsimi boyunca en çok yasaklanan şampiyon oldu. Yaz Mevsimi boyunca 156 maçta 155 kere yasaklanan Varus %99.36 ile en çok yasaklanan şampiyon olarak adını tarihe yazdırdı diyebiliriz.

LPL Yaz Mevsiminde En Çok Yasaklanan Şampiyon Varus Oldu

Dünya’nın en güçlü ilk üç bölgesinden biri olan LPL, takım fazlalığından dolayı bir sezon boyunca en çok maç oynanan bölge olarak dikkat çekiyor. Geçtiğimiz bahar mevsiminde lig’de toplam 350 oyun oynandı. Hemen hemen her türlü şampiyon seçimi ve farklı kompozisyonları ile dikkat çeken bölge’de Yaz Mevsimi boyunca oynanan 156 maçta, saldırı gücü taşıyıcılarının ilk tercihi olan Varus 155 kez yasaklandı.

Lethality rünün güçlendirilmesi ile birlikte Varusun yeniden meta girmesi ile birlikte adeta oyunlarda büyük bir dominasyon sağlıyor ve bu sebepten dolayı yaz mevsimi boyunca yalnızca tek bir maçta seçilebildi. Toplam’da 156 maç oynanan yaz mevsiminde şimdiye kadar sadece eStars’ın oyuncusu Wink tarafından seçilen Varus Vici Gaming‘e karşı aldıkları galibiyette büyük bir rol oynadı.

Öncelik listesinde bu kadar yüksek olmasının bir başka nedeni de Piercing Arrow (Q) ile inanılmaz bir dürtme potansiyeline sahip olmasıdır. Hem savunurken hem de kuşatma yaparken oldukça verimli olması nedeniyle Varus her zaman profesyonel oyuncuların ilk tercihlerinden olmuştur.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.