Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Lovely Planet 2: April Skies Haftaya Yayınlanacak!

Lovely Planet 2: April Skies'ın çıkışına sayılı günler kaldı.

Bilgisayar platformu için geçtiğimiz aylarda duyurulan Lovely Planet 2: April Skies için nihayet lansman günü geldi de çattı. Yapım önümüzdeki hafta Steam üzerinden bilgisayar oyuncularının beğenisine sunulacak.

Lovely Planet 2 April Skies Haftaya Yayınlanacak 2

Quicktequila imzası ile geliştirilen ve TinyBuild imzası ile bilgisayar oyuncularına sunulacak olan Lovely Planet 2: April Skies rengarenk yapısı ile oyunculara aksiyondan ziyade eğlence dolu anlar yaşatacak gibi görünüyor. Aksiyon tarzında bir fps oyunu olarak yayınlanacak olan yapımda oyuncular birinci şahıs kamera açıları eşliğinde karşılarına çıkan düşmanları avlamaya çalışacaklar.

Tek oyunculu bir oynanış yapısına sahip olacak olan oyunda 100’den fazla farklı seviye bizleri bekliyor olacak. Her seviye bir önceki seviyeye göre daha zorlu bir yapıda olacak. Oyuncular düşmanlarla ve tuzaklarla dolu olan bir atmosferde ellerindeki silahlar ile ilerlemeye çalışacaklar. Farklı modların da yer alacağı oyunda özgün bir film müziği de yer alacak.

Zekice tuzakların hazırlandığı yapımda oyuncular 8 farklı dil desteği ile karşılaşacak ve ne yazık ki bu dil seçenekleri arasında Türkçe yer almayacak.

Lovely Planet 2: April Skies 18 Haziran’da Steam üzerinde PC oyuncularının beğenisine sunulacak.

Lovely Planet 2 E3 2019 Announcement Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.