Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Lovecraft Temalı Balıkçılık Oyunu: Dredge Duyuruldu

Black Salt Games ekibi, HP Lovecraft'ın eserlerinden ilham alan, korku unsurlarına sahip sıra dışı bir balıkçılık RPG'si olan Dredge isimli oyunlarını duyurdu.

Bağımsız Yeni Zelanda stüdyosu Black Salt Games ilk projesini duyurdu. Dredge adlı Lovecraft korku unsurlarıyla zenginleştirilmiş sıra dışı bir balıkçılık RPG oyunu olduğu ortaya çıktı. Oyun gelecek yıl PC ve Nintendo Switch için çıkacak.

Dredge

Dredge Neler Sunacak?

Oyunun aksiyonu, İlik olarak bilinen takımadalarda ve çevresindeki okyanusta başlayacak. Başlangıçta sadece küçük bir teknemiz olacak. Balık tutmak bize gemiyi geliştirmek için gelir sağlayacak. Örneğin, daha güçlü bir motor takarak veya ambarı genişleterek ve ayrıca yeni çubuklar, ağlar ve yengeç kapları satın alarak gelişeyeceğiz. Zamanla daha iyi bir tekne alacağız ve daha zengin balık avlama alanlarına erişeceğiz.

Balıkçılık tek gelir kaynağı olmayacak. Okyanusun dibinde yatan eserleri kurtarmak için çabucak teklifler alacağız. Bu emirler kazançlı ama riskli olacak ve dahası, arsa geliştikçe, işveren bize ona güvenmemek için daha fazla neden verecek.

Dredge‘deki okyanus tehlikeli bir yer olacak. Fırtınalar ve sığlıklar gibi olağan tehlikelerin yanı sıra, hem derinden hem de havadan saldıran gizemli canavarlar hayatımızı tehdit edecek. Deniz tabanından çıkarılan eserler sayesinde elde edebileceğimiz doğaüstü güçler sayesinde hayatta kalmamız ve kazanmamız kolaylaşacak.

Son olarak, oyunun sistem gereksinimlerinin de açıklandığını ve Steam sayfasının açıldığını da belirtelim.

Dredge Preview Trailer

Dredge Sistem Gereksinimleri

Minimum Sistem Gereksinimleri

İşlemci: Intel Core i3 / AMD Ryzen 3
Ekran kartı: Nvidia GeForce GTX 470/ AMD Radeon R7 250
DirectX: 11
Disk alanı: 3 GB
İşletim Sistemi: Windows 10

Önerilen Sistem Gereksinimleri

İşlemci: Intel Core i5 / AMD Ryzen 5
Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 970 / Radeon RX 570
DirectX: 11
Disk alanı: 3 GB
İşletim Sistemi: Windows 10

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.