Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

LOTRO Beacon: Issue 75 Yayınlandı

LOTRO'da etkinlikler tüm hızıyla sürüyor.

The Lord of the Rings Online’da yeni Lotro Beacon topluluk güncellemesi olarak Issue 75 yayınlandı ve oyundaki gelişmeler hakkında bilgi verildi. Bilindiği gibi LOTRO’da düzenli olarak oyuncular tarafından etkinlikler düzenleniyor. Aynı zamanda yapımcı firma da bunlara destek veriyor ve resmi web sitesi üzerinden klan (kinship) tanıtımları yapıyor.

lotro beacon issue 75 yayinlandi 1

Cumartesi günü 8 Eylül’de ve Pazar günü 9 Eylül’de Belegaer sunucusunda Gondamon Rock Night düzenlenecek. Öğleye doğru saat 11’de başlayacak olan etkinlik iki gün boyunca saat akşam 6’ya kadar devam edecek.

Aynı zamanda 2 Eylül tarihinde Laurelin sunucusunda Ivy Bush Inn hanında Lina Wilowwood tarafından Bards Day (Ozanlar Günü) etkinliği düzenlenecek. Burada eski ozanlar ve ilham aldıkları müzikler anılacak. Ivy Bush hanında J.R.R Tolkien’in esinlendiği ve LOTR evrenine kattığı müzikler, şarkılar canlandırılacak. Bu etkinlik geçen sene de düzenlenmişti.

Aynı zamanda The Lord of the Rings Online’da şu anda 2018’in Farmer’s Faire festivali de devam ediyor. 23 Ağustos’ta başlatılan festival 11 Eylül 2018 tarihinde sona erecek ve sonunda çeşitli ödüller olacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.