Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Lost Judgment İçin Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı

Sega, Lost Judgment için yeni bir oynanış videosu yayınladı. Mini oyunlar da dahil olmak üzere oyun hakkında birçok bilgi edindik ancak videonun yıldızı, savaşta bize yardımcı olacak shiba inu köpeği oldu.

Sega, 2018’in çok sevilen aksiyon macera oyunu Judgment’ın devamı olan Lost Judgment için yeni oynanış görüntüleri yayınladı.

Video iki dakika uzunluğunda ve oynanıştan birçok parça sundu. Kanıt ve ipucu aramak için suç mahallerinin incelenmesini, bir tırmanma bölümünü, dövüş ve çatı kovalamacasını gösterdi. Ayrıca oyun sırasında hem keşif hem de savaşlar sırasında faydalı olacak bir shiba inu köpeğinin bize nasıl yardım edeceğini de görmüş olduk.

Görüntüler ayrıca boks, dans, yarış, kaykay ve mini robot çarpışmaları gibi mini oyunların kısa parçalarını da sundu.

Lost Judgment

Lost Judgment, Xbox One, PlayStation 4, Xbox Series X/S ve PlayStation 5 için çıkış yapacak. Oyunun çıkışı bu yıl 24 Eylül olarak açıklandı. Daha da önemlisi, oyun dünya çapındaki ilk çıkışını o gün yapacak. Bu, marka için yeni bir olay, çünkü birinci oyun ilk olarak Aralık 2018’de Japonya’da piyasaya sürüldü ve yalnızca altı ay sonra İngilizce olarak dünya çöpında yayınlanmıştı.

Olası bir PC sürümü ayrı bir sorun haline geldi. Mayıs ayında sorulduğunda, bir Sega temsilcisi, yayıncının şu anda PC’de Lost Judgment yayınlama planı olmadığını belirtti. Böyle bir açıklama, bu durumun gelecekte değişeceği konusunda oyunculara umut verdi.

Bununla birlikte, şirketin ilk olarak, henüz bir PC versiyonunu görmemiş olan ilk oyunu platforma taşıması gerekecek, ancak Yakuza serisinin PC’deki popülaritesine bakılırsa, büyük ihtimalle şirket yakında bununla ilgili bir adım atacak.

Lost Judgment Oynanış Videosu:

Lost Judgment | Investigative Action

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.