Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Lost Ark’ı Bekleyen Oyunculara Kötü Haber !

Oyunun yapımcısı Smilegate'den oyunun 2020 yılı içerisinde Avrupa ve Kuzey Amerika'ya gelmeyeceği bilgisini verdi.

Kore’nin en popüler MMO oyunlarından biri olan Lost Ark, 2020’de Avrupa ve Kuzey Amerika‘ya gelmeyek. Geliştirici firma olan Smilegate tarafından yakın bir gelecekte oyunun batı tarafına genişlemesi için bir planı olmadığı belirtildi.

Lost Arkı Bekleyen Oyunculara Kötü Haber

Lost Ark, Koreli geliştirici Smilegate tarafından yapılmış oldukça yeni bir MMO. Oyun piyasaya sürüldükten sonra büyük popülerlik kazandı, ancak sadece Güney Kore’de mevcuttu. Daha sonra oyunu Rusya’ya kadar genişledi. Yine de, oyunun büyük bir oyuncu kitlesi hala Kore’de.

Geçen yıl, Smilegate Lost Ark’in bir gün Avrupa ve Kuzey Amerika’ya çıkacağını söylemişti. Ancak o zamandan beri genişleme hakkında hiç bir şey söylenmedi ve görünüşe göre Lost Ark’ın bu taraflara uğramaya pek niyeti yok.

Kore web sitesi Bell, Smilegate’in şu anda Avrupa ve Kuzey Amerika için herhangi bir planı olmadığını ve mevcut sürümlere ve gelecek Japon sürümüne odaklandığını bildirdi.

Lost Arkı Bekleyen Oyunculara Kötü Haber 3

Görünüşe göre, yerelleştirme, tüm altyazıları çevirmek ve yeni ingilizce sesler kaydetmek çok zaman alacağından 2020 yılı içerisinde Lost Ark’ın Avrupa ve Kuzey Amerika sunucularının açılmayacağını söyleyebiliriz.

Şimdi, Lost Ark’ın ingilizce versiyonunu bekleyen bir çok MMO hayranı için bir hayal kırıklığı olacak. Ancak raporlara göre Lost Ark, oyuncular tarafından açıklanan zayıf oyun sonu ve para kazanma modeli nedeniyle kore’de oldukça hızlı bir şekilde popülerliğini yitiriyor.

Lost Ark daha sonraki dönemde Avrupa’ya ve Kuzey Amerika’ya gelmiş olsa bile oyuncular muhtemelen Diablo 4 ve Path of Exile 2 gibi çok daha iyi seçeneklere sahip olacaklar.

Lost Ark Online Gameplay Debut Trailer Hack & Slash MMORPG

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.