Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Lonely Mountains: Downhill’in Tatil Etkinliği Başladı!

Lonely Mountains: Downhill'in ilk etkinliği dün akşam başladı. Etkinlik 6 Ocak'ta sona erecek.

23 Ekim 2019’da konsol ve bilgisayar platformu oyuncularına sunulan Lonely Mountains: Downhill yarış oyunu olarak oynanmaya devam ederken oyuna yeni bir güncelleme geldi. Güncelleme ile oyunculara yeni bir de etkinlik sunuldu.

Lonely Mountains Downhill’in Tatil Temalı Güncellemesi Çıktı 2

Alışılmışın dışında bir yarış deneyimini karşımıza çıkaran Lonely Mountains: Downhill Steam kış indirimleri kapsamında yüzde 10 indirime girerek 31.00 TL yerine 27.90 TL olarak bilgisayar platformu oyuncularına satılmaya devam ediyor. Bisiklet süren bir karakteri kontrol ettiğimiz oyun içerisinde birbirinden farklı arazilerde, mekanlarda yer alacak, bitiş çizgisine ulaşmak için elimizden geleni yapacağız.

16 Aralık itibari ile Steam topluluk sayfası üzerinden 1.0.3 sürüm numaları güncellemesini duyuran yapım belirtilen güncelleme ile çeşitli düzelmeler yaptı. Güncelleme eşliğinde oyun içerisinde geliştirilmiş klavye kontrolleri, oyun içerisine zorluklar, Türkçe ve Lehçe dil seçenekleri eklendi. Yapım aldığı bu güncelleme ile Türk oyun severlere de hitap etmeye başlarken güncelleme ile bazı küçük hataların da giderildiği bilgisi verildi.

Lonely Mountains Downhill’in Tatil Temalı Güncellemesi Çıktı 3

19 Aralık’ta ise oyuna tatil temalı bir etkinlik geldi. Gelen bu etkinlik oyunun ilk oyun içi etkinliği olma özelliğine sahip. Yapılan duyuruya göre geliştirici ekip oyun içerisinde dağların her tarafına çeşitli hediyeler saklamış. Oyuncular yarışlarda dağların arasından, yamaçlardan ilerlerken diğer yandan da saklı hediyeleri bulmaya çalışacaklar. Etkinlik ile oyunculara özel bir ödül olarak noel kıyafeti ve kişiselleştirme seçenekleri sunulacak.

Etkinlikte 16 gizli hediye yer alıyor. Etkinliğin bitiş tarihi 6 Ocak 2019 olarak duyuruldu.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.