Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

London Spitfire İlk Overwatch Ligi Şampiyonu Olabilir

İlk kez bir Avrupa ekibi finallere kalıyor.

Bu beklenmeyen bir durumdu ve Overwatch League yarı finallerinde beklenmedik bir galibiyet serisinin ardından Avrupa’nın tek profesyonel Overwatch ekibi London Spitfore Grand Finals – Büyük Finaller’e kalmayı başardı. Bu hafta sonu LA Valiant’ı yenmelerinin ardından London Spitfire 1 milyon dolarlık ödül havuzunu kazanmak için Philadelphia Fusion’a karşı mücadele edecek!

london spitfire ilk overwatch ligi sampiyonu olabilir 1

Bu sonuçlar Londra ekibi için büyük bir başarı anlamına gelirken, ligdeki en iyi takımlardan birisi olmayı başardılar. Geçtiğimiz birkaç hafta içinde London Spitfire elinden geleni yaparken, aynı zamanda büyük bir geri dönüş gerçekleştirdi ve bu şekilde büyük finallere kadar kalmayı başardılar. Özellikle Los Angeles Gladiators’e karşı 3-0 geriden gelerek seriyi kazanmaları unutulacak gibi değildi.

LA Valiant’a karşı olan maçta London Spitfire’ın ana tankı Hong ‘Gesture’ Jae-hee sıradışı bir performans sergilerken, Valiant’ın hücumcuları etrafında adeta dört döndü, 30 son vuruş yaptı ve 93 elimination gerçekleştirdi. Aynı zamanda Choi ‘Bdosin’ Seung da etkileyici bir performans gösterdi ve tek bir harita üzerinde aynı anda healer, tank ve DPS rollerine girdi. Böylece Spitfire’ın en esnek oyuncusu haline geldi.

Overwatch League’i sona doğru gelirken, 28 Temmuz Cumartesi günü New York şehrindeki Barclays Centre’da Grand Finals düzenlenecek ve London Spitfire ile Philadelphia Fusion kozlarını paylaşacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.