Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

LoL’ün Yeni Şampiyonu Taliyah’ın Yetenekleri (Detaylı)

League of Legends'in yeni şampiyonu duyuruldu.

League ol Legends'in çiçeği burnunda şampiyonu Taliyah duyuruldu. Kontrollerin efendisi Taliyah ile Sihirdar Vadisinde takımınızı öne taşıyabileceksiniz.

 

Taliyah, taşları, toprakları, kayaları kontrol edebilen, bir nevi toprak bükücü diyebileceğimiz bir şampiyon. Oyundaki meta düzenini değiştirecek gibi duruyor.

 

taliyah

 

Takım ile birlikte çok uyumlu çalışabilen Taliyah, turnuvaların vazgeçilemeyen şampiyonu olacak diyebiliriz.

 

Gelelim Taliyah'ın özelliklerine.

İlk özellik olarak, pasifi olan Taş kızaktan bahsedeceğiz. Taş kızak, oyunda gördüğümüz en iyi pasif özelliklerden birisi. Şampiyonlarla savaşmadığını zamanlarda duvar kenarından giderseniz, altınıza bir kaya alarak toprağın üzerinde, kızaktan kayar gibi devam ediyorsunuz. Bu özellik baskın yapmak istediğiniz zamanlarda, çok daha hızlı hareket etmenizi sağlıyor.

 

Taliyah P

 

Taliyah'ın Q'su olan Taş hasadının birisi pasif birisi de aktif olmak üzere iki özelliği var. Pasif olan özellikte, işlenmiş zeminde hareket ederken hareket hızı elde eder. Aktifinde ise Taliyah kendi çevresinde belirli alanı hasat eder ve belirlediği noktaya 5 tane taş fırlatır. Bu sırada Taş hasadı, hasat edilen bölgeyi işlenmiş zemine çevirir. Taş hasadını, tekrardan aynı bölgede kullanırsa sadece 1 tane taş fırlatir.

 

Taliyah Q

 

Taliyah'ın W yeteneği olan Yerden Bitme yeteneği yerin altından bir taş çıkartıp o taşı istediği yöne doğru çıkartmasını sağlar. Yerden çıkan taş rakibini Taliyah'ın belirlediği yöne doğru fırlatır.

 

Taliyah W

 

E yeteneği olan Toprak Bozumunda Taliyah, yerlere taşlar bırakır. Bu taşların üzerinden geçen rakipler hasar alır. Bir süre sonra bütün taşlar patlar.

 

Taliyah E

 

Taliyah'ın benim de en sevdiğim özelliği olan ultisi belirli bir noktadan çok uzak bir noktaya duvar çekerek ilerler. Taliyah ilerlerken bir düşmana çarparsa daha kısa ilerlemesi daha kısa sürer.

 

Taliyah R

 

Taliyah'ın özellikleri bu şekilde. Oyuna çok yakında oldukça başarılı bir ormancı gelecek gibi duruyor. Gerek hızı gerek tutucu özellikleri ile enfes bir ormancı olan Taliyah'ı hepimiz sabırsızlıkla bekliyoruz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.