Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

LoL Şampiyonluk Ligi’nde Yeni Sponsorluk Ve Yayın Anlaşması

League of Legends Türkiye Şampiyonluk Ligi'nde yeni gelişmeler var.

Saran Medya ve Vestel, Riot Games ile işbirliğine gidiyor. League of Legends Türkiye Şampiyonluk Ligi’nin yeni sponsorlarından biri de Vestel oldu. Türkiye’de e-sporun gelişmesi için büyük firmalardan ve kurumlardan gelen desteğe yenileri ekleniyor. Saran Medya da , spor kanalları olan S Sport’ta maçları ekrana taşıyabilmek için Şampiyonluk Ligi’nin yayın haklarını aldığını duyurdu.

s spor lol kanal

Teknolojinin her geçen gün kapsamını genişlettiği günümüzde, spora da yatırım yapmayı planlayan Vestel, e-sporu es geçmemeye karar vermiş. Türkiye’deki takımlarda mücadele eden oyuncuların uluslararası arenaya çıkabilmeleri için ve Türkiye’de e-sporun kalitesinin her geçen gün artması için Riot Games ile anlaşmaya vardıklarını açıklayan Vestel, Gurula Yerli e-spor oyuncularını desteklemeyi hedefliyor.

Spor yayıncılığı alanında dünyanın en büyük beş firmasından biri olan Saran Medya da Riot Games Türkiye ile anlaşmaya giderek, League of Legends Türkiye Şampiyonluk Ligi’nin televizyon yayınlarını S Sport’a taşıyacaklarını açıkladı. S Sport, sadece Türkiye’deki maçları değil, Çin’de düzenlenecek 2017 League of Legends Dünya Şampiyonası maçlarını da ekrana taşıyacak.

E-spor kitlesini hem mutlu edeceğini hem de büyüteceğini düşündüğümüz adımlar, bu alanda gelişmek isteyen sporcuların da hayallerini ateşliyor diyebiliriz. Her geçen gün daha da büyük bir sektör haline gelen e-spor, dünya genelinde 91 milyar dolarlık bir pazara sahip. Türkiye’de de 30 milyon kayıtlı oyuncu bulunduğu biliniyor. Pazarın bu kadar büyük olması, daha fazla markanın dikkatini çekeceğe benziyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.