Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

LoL Şampiyonluk Ligi’nde 3. Hafta Bitti, Lider Yine BAUSuperMassive

Heyecanlı maçlara ev sahipliği yapan League of Legends Şampiyonluk Ligi Yaz Mevsimi'nde 3. haftanın sonuna geldik. Lider zirveyi kaptırmaya niyeti olmayan BAUSuperMassive ekibi oldu.

Muhteşem karşılaşmalara ev sahipliği yapan League of Legends Şampiyonluk Ligi Yaz Mevsimi sezonu 3 haftayı geride bıraktı. Geri dönüşlerin damga vurduğu haftada zirvenin ismi değişmedi. BAUSuperMassive ekibi bu yolda çok kararlı olduklarını kanıtlar nitelikte zirveye sımsıkı tutunmaya devam ediyor. Başarılı ekibi ligin diğer büyük isimleri 1907 Fenerbahçe Espor ve Oyunfor.CREW takip ediyor.

lol şampiyonluk ligi 3 hafta

 

Haftanın ilk günündeki maçlar Galakticos – 1907 Fenrbahçe Espor, ÇİLEKLER – Oyufor.CREW ve Team AURORA – BAUSuperMassive arasında oynandı. Açılış karşılaşması boyunca muhteşem bir takım oyunu ortaya koyan Team AURORA serinin ilk karşılaşmasını kazanmayı başardı. Zergsting maçın adamı olarak ismini yazdırdı. Ardından gelen maçta beraberliği elde etmeyi başaran BAUSuperMassive‘in puan çıkardığı karşılaşmada ise Stomaged öteki oyuncuların arasından sıyrılmayı başardı.

ÇİLEKLER ve Oyunfor.CREW arasında oynanan ikinci seride, rakibine nefes aldırmayan Oyunfor.CREW ekibi puanları topladı ve maçlardan galip ayrılmayı başardı. Takımın yıldızı olarak gösterebileceğimiz Mocha, serilerin en iyi oyuncusu olarak ortaya çıktı. Günün son serileri Galakticos ve 1907 Fenerbahçe Espor arasında oynandı. 65 dakika süren karşılaşmalarda toplamda 4063 Minyon yok edildi. Kelimenin tam anlamıyla bir karmaşanın hakim olduğu maçlardan galip ayrılan taraf 1907 Fenerbahçe Espor oldu. İlk maçın adamı Thaldrin seçilirken, ikinci maçın parlayan ismi Padden oldu.

İkinci günün açılış maçı Dark Passage.BKM Express ile P3P eSports arasında oynandı. Geçtiğimiz haftaya iki yeni transfer haberi ile giren P3P ekibi, serinin ilk maçından puan toplamayı başardı. Üstünlüğü rakibine kaptıran ekip beraberlik skoruna razı oldu.İlk maçta Reje öne çıkarken, ikinci maçın adamı HolyPhoenix oldu. Günün ikinci serisi Oyunfor.CREW ve Galakticos arasında oynandı. İki tarafın da rkaibi karşısında ter döktüğü karşılaşmada zafere adını yazan taraf belirlenemedi ve 1’er puanla evlerine döndüler. Soz Purefect ilk maça damgasını vuran isim oldu. İkinci maçın adamı ise Naehyun olarak belirlendi. Günün son maçında BAUSuperMassive, rakibi ÇİLEKLER karşısında mutlak hakimiyet sahibi olurken. 26 dakika süren mücadeleleri zaferle sonuçlandırmayı başardı. Serinin yıldızı ise fabFabulous olarak belirlendi.

Haftanın son maç gününde açılış serisini 1907 Fenerbahçe Espor ve P3P eSports gerçekleştirdi. Takım savaşları Baron piti üzerine yoğunlaştı ve 1907 Fenerbahçe Espor ekibi ilk maçtan zaferle çıktı. Ancak beraberlik silsilesine kapılan taraflar, aldıklar 1’er puanla evlerine dönmeye razı oldular. Hioss ve Frozen beraberlik ile sonuçlanan seride öne çıkan isimler oldular.

3. haftanın son serisi Dark Passage.BKM Express ve Team AURORA arasında oynandı. İlk maçtan galibiyet ile çıkan Team AURORA, rakibine gücü kaptırınca beraberliğe razı oldu. Immortoru ve Godbro maçın önemli isimleri olarak adlarını yazdırdılar.

League of Legends Şampiyonluk Ligi Yaz Mevsimi maçlarını YouTube, Twitch ve S Sport TV kanalı üzerinden canlı olarak takip edebilirsiniz. Twitch kanalı için buraya tıklamanız yeterli olacaktır. Resmi YouTube kanalını da buraya tıklayarak görüntüleyebilirsiniz. Pazartesi günleri oynanan maçları da televizyonda S Sport kanalı üzerinden takip edebilirsiniz.

 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.