Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

LoL Karakteri Galio Yepyeni Bir Görünüme Kavuşuyor

Yeni gelecek güncellemenin ardından Galio da bambaşka bir görünüme kavuşacak.

League of Legends’ın resmi sosyal medya hesaplarından paylaşılan videolara bakılırsa 7.6 güncellemesinin ardından oyunun görsellerine de yepyeni dokunuşlar kazandırılacak. Galio karakterine gelecek tasarım yeniliği bunlardan biri. Kim bilir belki başka karakterler de yepyeni görünümlere kavuşurlar.

galio yeni görünüm

Yeni Galio

Gamlı Bekçi unvanı ile anılan Galio, yaratıcısı Durand’ın baş yapıtıdır. League of Legends evreninde sihirle ilgili kurallar koyulmadan ve düzenlemeler yapılmadan çok öncesine dayanıyor onun hikayesi. Günümüz LoL evreninde bilinç nakletme işlemi yasaklanmış olsa da bir vakitler Golemler yaratmak, sihirli dünyanın yaratıcıları arasında yaygın bir uygulamaydı.

Demacia’lı sihir snaatkarı Durand, bilinç sahibi cansız varlıklar yaratma konusunda en yetenekli üstatlardan biriydi. Şehir devletinin sınır kasabalarını Noxus’lu komşulara karşı koruyan, gücü asla tükenmeyen muhafızlar yaratan Durand, en büyük eseri olan Galio’yu kendisine saklamıştı. Durand, çıktığı yolculuklarda ve işlerinin başında dalgın olduğu zamanlarda, daima Galio tarafından korunuyordu. Durand’ın yarattı cansız fakat bilinçli bekçiler, başlarına musallat oldukları Noxus Üst Komutası’nın sabrını taşırana dek sürdü.

Galio’nun ve Galio’ya benzeyen öteki LoL varlıklarının hikayesi yukarıdaki gibidir. Galio’nun yepyeni görünümü ise aşağıdaki ekranda paylaşılan videodaki gibi.

Galio: The Colossus | Champion Teaser – League of Legends

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.