Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Logitech’ten Mac Kullanıcılarına Özel Yeni MX Keys Klavye Ve MX Master 3 Mouse

En çok satan Master serisi Logitech MX Master 3 ve MX Keys, Mac’e özel tasarlanmış yeni versiyonuyla Apple kullanıcılarına hitap ediyor.

Yaratıcılığı ve üretkenliği artıran ürünleriyle kullanıcıların farklı ortam ve mekanlarda rahatça çalışmasını sağlayan Logitech, Mac kullanıcılarına özel hazırladığı MX Master 3 ve MX Keys’i duyurdu.

Logitechten Mac Kullanıcılarına Özel Yeni MX Keys Klavye Ve MX Master 3 Mouse

Mac kullanıcıları için optimize edilmiş üstün performanslı MX Master 3 mouse ve MX Keys klavye, Logitech’in en çok tercih edilen ürünlerine yeni bir soluk getirmenin yanı sıra Mac ve iPad kullanıcılarının çalışma ekosistemini profesyonelleştiriyor.

Mac kullanıcılarının hayatını kolaylaştıran ürün ve teknolojiler geliştirerek potansiyellerini en yüksek seviyede ortaya çıkarmalarına katkı sağlamayı amaçladıklarını belirten Logitech Türkiye Pazarlama Müdürü Birol Sülük, “Master serisi gerçekten özel bir seri. Tasarımıyla olduğu kadar işlevselliği de çok üst seviyede. Yapılan eklemelerde Apple estetiğini ve kullanıcıların ihtiyaçlarını göz önünde bulundurduk. MX Master 3 ve MX Keys ile Apple kullanıcılarına en iyi deneyimi sunmak istedik. Sonuç ise hayal ettiğimizden çok fazlası.” dedi.

Mac’e özel geliştirilen kablosuz mouse MX Master 3, Mac ve iPad’leri; hassas tıklama, süper hızlı mod, yeni nesil sessiz geçişler yapan manyetik hızlı scroll gibi Master serisinin imza niteliğindeki özellikleriyle güçlendirmek için tasarlandı.

Dünya’nın en gelişmiş klavyesi Logitech MX Keys’in akıllı ışıklandırmayla donatılmış tuş aydınlatması, kullanıcının ellerini algılıyor ve ortamın aydınlığına bağlı olarak klavye aydınlatmasını otomatik olarak ayarlayarak Mac kullanıcılarının yazı yazma deneyimini kusursuzlaştırıyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.