Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

LOGAN Filminin Yeni Fragmanı’nı Hala İzlemediniz mi?

LOGAN ile birlikte, çok yüksek ihtimal Wolverine'nin öyküsü bitiyor. Yeni çılgınımız ise X-23 adında psikopat kız.

Öncelikle ikinci fragmanın da muhteşem bir müzik eşliğinde devam ettiğini belirtelim. İlk fragmanda odak noktası olan Logan’ın ardından ikinci fragmanda biraz daha X-23’e ön plana çıkmış gibi duruyor. Bu video ile görmüş oluyoruz ki X-23, çok da sakin duracak, aman ben adam öldürmiyim diyecek sakin bir çocuk değil. Professor X’in de belirttiği gibi X-23 fazlasıyla Logan’a benziyor.

X-23’de arkasını düşünmeden yakıp yıkan bir hava var. Tabi bunun birçok sebebi olabilir. Bir kere X-23 doğduğu andan itibaren bu amaç için yetiştirilmiş bir denek. O yüzden Wolverine’den bile daha sinirli olmasını bekliyoruz.

Ayrıca ilk fragman, filmin Dram yanını bizlere göstermişti. Bu ikinci fragmanda ise filmin aksiyon yönüne yönelinmiş gibi duruyor. Son kez Logan olarak göreceğimiz Hugh Jacman için güzel bir veda filmi olacak gibi duruyor.

Lafı daha fazla uzatmadan sizleri video ile başbaşa bırakıyorum. Herkese iyi seyirler.

Logan | Trailer 2 [HD] | 20th Century FOX

Bu güzel fragman karşısında eminim ki siz de benim kadar heyecanlandınız. Filmi izlemek için pek de uzun beklememiz gerekmiyor. Yaklaşık 1.5 ay gibi kısa bir süre sonra film vizyona girecek. LOGAN 3 Mart’da vizyona girecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.