Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Little Busters! Converted Edition 23 Nisan’da Switch İçin Batıya Geliyor

Little Buster's! Converted Edition önümüzde ki ay batı'da çıkış yapacak.

Little Buster’s Converted Edition‘ın yapımcısı olan Prototype, 23 Nisan 2020‘de Batı için oyunun Nintendo Switch sürümünü Nintendo eShop üzerinden 45 Dolar fiyat etiketiyle piyasaya sürecek.

Little Busters Converted Edition

Japonya’da Little Buster’s! Converted Edition, Switch için aynı gün hem fiziksel hem de dijital olarak yayınlanacak. Japonca sürümü, hem İngilizce hem de Japonca metin seçeneklerini destekleyen batı sürümüyle aynıdır. Japonca sürümü şu anda Play-Asia’da ön sipariş için 51,99 dolara satılıyor.

Little Buster’s! Converted Edition, şu ana kadar romantizm görsel romanında uygulanan tüm ek unsurları içeriyor, sadece ana karakterler için değil, aynı zamanda destekleyici karakterler için tam seslendirmeler ve popüler alt karakter A-chan için portre de dahil PS Vita versiyonuna ve PC versiyonunda bulunan her şey Nintendo Switch sürümü içinde olacak.

Diğer yeni özellikler, oyun sırasında herhangi bir zamanda İngilizce ve Japonca metin arasında geçiş yapma yeteneği, oyunda kullanılan Japon kültürü terimlerini açıklayan bir “Busterpedia”, tam dokunmatik ekran kontrol desteği ve oyunu tek elle oynama becerisini içerir.

Little Buster’s! Converted Edition, ilk olarak Aralık 2009’da Japonya’da PlayStation 2’de, ardından Kasım 2010’da PSP, Mart 2012’de PS Vita ve Mart 2013’te PlayStation 3 için piyasaya sürüldü. Kasım 2017’de PC için İngilizce bir sürüm yayınlandı.

Little Busters! Converted Edition | Opening Movie | Nintendo Switch

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.