Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Lineage2: Revolution Dev Bir Güncelleme Aldı!

Lineage2: Revolution yeni güncellemesini oyunculara sundu.

Mobil RPG severlerin gözde oyunu olan Lineage2: Revolution yeni bir güncelleme aldı. Güncelleme ile heyecanla beklenen özellikler oyuna eklendi.

Lineage2 Revolution Dev Bir Güncelleme Aldı 2

Tüm dünyada milyonlarca oyuncu tarafından keyifle oynanan Lineage2: Revolution yeni bir güncelleme aldı. Güncelleme ile oyun içerisine sınıf geçişinin birinci bölümü, heyecanla beklenen işbirliği özelliği ve Klan Akademisi geldi.

En popüler mobil MMORPG oyunu olan Lineage2: Revolution oyuncuların daha fazla veceri, sınıf ve yeni içeriği deneyimleyebilecekleri Sınıf Geçişi’nin birinci bölümünü güncelleme ile yayınladı. Oyuncular Sınıf Geçişin’de görev yaparak Bölüm 4’e kadar ilerleyebilecekler. Sınıf Geçişi Görevi’ni tamamlayabilmek için oyuncular Dev Özünü oyun boyunca elde edilen tüm Kalıplara göndermeleri gerekiyor. Buna ek olarak oyuncular dört bölüm boyunca 4 Kalıp basarak karakterlerinin değerlerini artırabilecekler.

Sınıf Geçişi’nin ikinci kısmı ise sıradaki güncelleme ile oyunculara sunulacak. Geliştirici ekip Açık Kuşatma içinde yeni bir sınıf açacak.

İşbirliğinin ikinci kısmında “Acala” ve “Kraliçe Kelebek” adlı bir etkinlik düzenlenecek. Bu etkinlik çeşitli canavarlara ev sahipliği yapacak. Oyuncular baş düşman mağlup ettiklerinde rozetler ve ödüller kazanacaklar. Tüm rozetleri alabilen oyuncular savaş gücünü artırabilen ilave bir Ruh Taşı elde edecekler. Klan Akademisi ile de yeni ve deneyimli oyuncular Klan Akademisi Pelerini alabilecekler.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.