Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Lineage 2’nin Yeni Cash Shop Eşyası Endişe Yarattı

Lineage 2'ye eklenen eşya tartışmaları da beraberinde getirdi.

Başlıktan da anlayacağınız üzere Lineage 2’nin yeni cash shop eşyaları, yani oyun içinde gerçek parayal satılan eşyalar oyuncu topluluğu arasında rahatsızlık yarattı ve endişeli sesler yükselmeye başladı. Birçok kişi oyunun bu hamlesinin ‘Pay 2 Win’ yönünde olduğunu savunurken, farklı görüşte olanlar da var.

Lineage 2 yeni cash shop esyasi endise yaratti 1

Eklenen yeni eşyalar ‘Circlets of Power’ olarak adlandırılırken, alanında en başarılı eşyalar fakat sadece cash shop içinde satılıyorlar, yani sadece gerçek parayla almak mümkün. Kulağa Pay-to-Win hamlesi gibi gelirken, oyuncular da bu durumdan rahatsız oldular ve endişelerini gerek forumlar, gerek diğer platformlar aracılığıyla dile getirdiler.

Bu eşyaları en yüksek seviyeye yükseltmek oldukça zor olurken, defalarca geliştirme yapılıyor ve her seferinde oyuncuların Blessed Circlet Enchant Scroll adlı parşömeni kullanması gerekiyor. Geliştirme süreci +0’dan başlayıp +5’e kadar çıkarken, bu denemelerde oyuncunun başarısız olma riski de var. Bu gerçekleştiğinde ise süreç yeniden başlıyor ve tekrar denemek gerekiyor.

Henüz konuya ilişkin yapımcı firmadan net açıklamalar gelmezken, Lineage 2 son dönemlerde oldukça popüler bir MMORPG oyunu ve ücretsiz olarak oynanabiliyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.