Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Lineage 2: Revolution’ın Yeni Güncellemesi ile Zaman Yarığı Fethi Başladı!

Lineage 2: Revolution’ın yeni güncellemesi ile oyuna üç farklı etkinlik geldi.

Netmarble Games’in popüler MMORPG oyunları arasında yer alan ve peşinden milyonlarca oyuncuyu sürükleyen Lineage 2: Revolution’ın yeni güncellemesi ile oyuna yeni zindanlar, ekipmanlar ve etkinlikler geldi.

Lineage 2 Revolution’ın Yeni Güncellemesi ile Zaman Yarığı Fethi Başladı 2

Tüm dünyada milyonlarca oyuncu tarafından oynanan Lineage 2: Revolution yeni güncellemesi ile yeni grup zindanı olan Zaman Yarığı artık 2 ila 5 oyuncudan oluşan gruplara açık olacak. Oyuncular yeni güncelleme ile stratejik görevleri yerine getirecek ve zindanları daha hızlı bir şekilde temizlemek için birbirleri ile işbirliği yapabilecekler. Zaman Yarığı’nda değişmeli olarak erişebilecek ve tamamlandığında, Pelerin Güçlendirme malzemesi ve Canavar Özleri (Ramog Özü ve Trisha Özü) gibi hediyeler garanti eden iki yeni harita, Delilik Sunağı ve Kan Kontesi’nin Yatak Odası bulunuyor.

Oyuncular yeni güncelleme ile bir Pelerin, bir Maphr’ın Koruması, Kutsanmış Parşömenler ve daha fazlasını rastgele alma şansına da sahip olacaklar. Oyunculara birçok ödül kazanmak için yeni bir sihirli baş düşman olan Cruma Çekirdeği‘ne meydan okuyup mağlup edebilecekleri yeni bir Klan Zindanı olan Cruma Çekirdeği Odası da güncelleme ile sunuluyor. Oyuncular Cruma Çekirdeği’ni mağlup edebilmek için Büyülü Canavarlara özel ekipman kullanmaları gerekiyor.

Oyuna gelen yenilikleri kutlamak için üç yeni etkinlikte bugün başlayacak. 11 Nisan 2018’e kadar sürecek olan Zaman Yarığı’nı Fethet etkinliği oyuncuların kolayca bir Pelerin ve Pelerinlerini yükseltmeleri için gerekli malzemeleri kazanmalarını sağlayacak. 28 Mart 2018 tarihine kadar devam edecek olan 7 Gün Giriş Etkinliği ile oyunculara 7 gün boyunca giriş yapmaları karşılığında 800’e kadar Kırmızı Elmas ve Nadir Canavar Çağırma Taşları gibi çok çeşitli ödüller dağıtılacak. 4 Nisan 2018 tarihine kadar ise sürecek olan Kırmızı Nadir Ekipman Çekilişi Etkinliği ile oyunculara Kutsanmış Parşömenler verilecek.

Netmarble Games Chief Global Officer’ı Seungwon Lee güncellemeyle ilgili “Zaman Yarığı’nın kapılarını açmaktan ve oyunculara Lineage 2: Revolution oyununda strateji oluşturmak, birlikte oynamak ve ödüller kazanmak için yepyeni bir yol sunmaktan heyecan duyuyoruz. Oyuncularımızın birlikte çalışmalarını teşvik etmenin yeni yollarını arıyoruz ve önlerindeki zorlukları aşmak için birlikte çalıştıklarını görmeyi dört gözle bekliyoruz” açıklamasında bulundu.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.