Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Lineage 2: Revolution’dan Yasa Dışı Alım Satım Duyurusu Geldi!

Lineage 2: Revolution yasa dışı yollarla alım satım yapanlar yandı.

Mobil platforma çıktığı günden bu yana hızlı bir ivme kazanan Lineage 2: Revolution milyonlarca oyuncu tarafından oynanmaya devam ediyor. Nertmarble Games tarafından yayınlanan oyun ülkemizde de oldukça popüler.

Lineage 2 Revolution’dan Yasa Dışı Alım Satım Duyurusu Geldi 2

Mobil platformun en başarılı MMORPG oyunlarından birisi olan Lineage 2: Revolution ilk kez 2016 yılında oyunculara merhaba dedi. Ülkemize 2017’nin son aylarında gelen oyun günümüzde milyonlarca oyuncuya sahip. Oyunculara zengin içerikler sunan Netmarble Games, Android ve İOS platformunda oldukça geniş kitlelere hitap ediyor.

İlk kez 1996 yılında Lineage ile adını duyuran seri mobil platformda Lineage 2: Revolution ismi olarak nam salmaya başladı. Oyunu tüm dünyaya açık bir şekilde yayınlanması beraberinde hilecileri ve sahtekarları da karşımıza çıkarıyor. Bugün Lineage 2: Revolution’ın resmi web sitesinden yapılan açıklama ile oyun içerisindeki hilecilerle ve yasa dışı alım satım yapan hesaplar ile savaşılacağı belirtildi. Günümüzdeki oyunlarda kullanılan üçüncü parti yazılımların da oyun içerisinde kullanıldığını tespit eden geliştirici ekip en kısa zamanda bu tür sahtekarlıkların önüne geçileceğinin bilgisi verildi.

Lineage 2 Revolution’dan Yasa Dışı Alım Satım Duyurusu Geldi 3

Resmi web sitesinden yapılan açıklama aynen şöyle:

“Maceracılar!

Sohbet bölmesinde yer alan yasa dışı alım-satım ve reklam yapan hesapların farkında olup, bu kullanıcıların hesaplarına gereken işlemleri uygulamaya başlamış bulunmaktayız. Ayrıca yasa dışı 3. parti programlar ile oyunu kötüye kullanan kullanıcılar için de gereken işlemler başlatılmıştır.

Lineage 2: Revolution ekibi yaşa dışı alım-satım ve program kullanımını artık son derece ciddi bir problem olarak görüp, diğer oyuncularımızın zarar görmemesi önüne geçmek için çalışmalarına başlamış bulunmaktadır. Aşağıdaki kullanım şartlarını göz önünde bulundurarak bu kişiler için gereken yaptırımlar uygulanacaktır.

1) Organize/Bireysel ödeme iptali, yasa dışı alım satım ile kişisel çıkarlar için yasa dışı program kullanımı tespit edildiğinde oyun içi tüm değerlerinde azaltma ve 365 günlük uzaklaştırma verilir.

2) Oyun sohbet bölmesi, web sitesi, topluluk, mesajlaşma ile yasa dışı alım satım ve reklamlar tespit edildiğinde satıcı ile ilgili yasal işlem başlatılacaktır.

Hesaptan hesaba transfer ve alışılagelmedik oyun içi tüm hareketler izlenmektedir. Yasa dışı alım-satım ve reklamlar nedeniyle oyuna ve diğer kullanıcılara zarar veren kullanıcılar tespit edilmiş olup, bundan sonra bu tip yasa dışı hareketlerde bulunan kullanıcılara karşı daha büyük önlemler alarak bu tip hareketlerin önüne geçmek için çok daha fazla çalışacağız. Yasa dışı hareketler –   yasa dışı programlar kullananlar ile ilgili araştırmalarımıza titizlikle devam ederek bu kişilerin önüne geçebilmek için çözümler üretmeye devam edeceğiz.

Lineage 2: Revolution ekibi olarak daha adil ve keyili bir oyun ortamı sağlamak için elimizden geleni yapacağız.

Teşekkür ederiz.”

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.