Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Lineage 2: Revolution’da 200 oyunculu Kale Kuşatması Modu Oyunculara Sunuldu!

Lineage 2: Revolution güncellendi.

Günümüzde mobil platformda deli gibi oynanan Lineage 2: Revolution, yeni sunucularının açılması ile birlikte oyunculara 200 oyunculu Kale Kuşatma modunu sundu.

Lineage 2 Revolution’da 200 oyunculu Kale Kuşatması Modu Oyunculara Sunuldu 2

Netmarble’ın başarılı oyunlarından bir tanesi olarak yayınlandığı günden bu yana adından söz ettiren Lineage 2: Revolution, yeni sunucularının yayın hayatına geçmesi ile birlikte Kale Kuşatması Modu, zindanlar, seviyeler, bölgeler ve Yeni Ekipman Seviyesi’ni oyun içerisine ekledi. Dünya çapında inanılmaz bir popülariteye sahip olan yapım, dev güncellemesi ile oyuncuların beklentisini yine karşılayacak gibi görünüyor. MMORPG alanın da milyonlarca oyuncu tarafından oynanan başarılı yapım, dev güncellemesi ile 200 oyunculu PvP modu olan Kale Kuşatması ile oyunculara gerçek zamanlı bir savaş atmosferi sunuyor.

Oyuncular bu modda rakip oyuncuların kalesini fethetmeye ve kendi kalelerini korumaya çalışacaklar. Toplamda dört farklı klan rakibin Kutsal Kristal’ini ele geçirmek için kale fethedebilecekler. Güncellemeyi kutlamak amacıyla oyunculara sunulan Kale Kuşatması Festivali’nde tüm karakterlere TP artışı şeklinde ödüller de sunuluyor.

Buna ek olarak güncelleme ile oyun içerisine Oren Toprakları, birçok zindana eklenen yeni zorluk seviyeleri, yeni UR Derece ekipman ve 180’den 260’a çıkan maksimum seviye artışı dahil yeni içerikler de oyunculara sunuluyor. Oyunculara 30 Mayıs’a kadar artırılmış ödüller de sunulacak. Daha geniş kitlelere hitap etmek için yeni sunucuları devreye sokan yapım, tüm dünyayı kasıp kavurmaya devam edecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.