Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Lineage 2: Revolution’a Ni No Kuni Temalı İçerikler Geldi!

Lineage 2: Revolution yeni güncellemesi ile yeni karakterler aldı.

MMORPG oyunu olarak hem Android hem de iOS platformlarında oyunculara oynaması ücretsiz olarak sunulan Lineage 2: Revolution yeni güncellemesi ile oyuncularına efsanevi oyun olan Ni no Kuni temalı içerikler sunuyor.

Lineage 2 Revolution’a Ni No Kuni Temalı İçerikler Geldi 2

Netmarble’ın popüler mobil oyunlarından bir tanesi olan Lineage 2: Revolution yeni güncellemeler ile oyuncularına yeni deneyimler de sunmaya devam ediyor. Yeni güncellemesi ile dünyaca ünlü fantazi RPG oyunu Ni no Kuni temalı içerikleri oyuncularının beğenisine sundu.

Netmarble oyuna getirdiği yeni güncelleme ile yeni karakterleri ve çeşitli oyun içi içerikleri oyunculara deneyimleme fırsatı sunuyor. Güncellemeyi kutlamak isteyen Netmarble oyunculara yeni bir etkinlik sunuyor. Yeni etkinliğin adı ‘Kırmızı Elmas Etkinliği’ olarak duyuruldu. Bu etkinlikte oyuncular kullandıkları kırmızı elmas miktarına göre iade elmas hakkına sahip olacaklar.

Güncelleme detayları şöyle:
  • Ni no Kuni temalı yeni karakterler
  • Ni no Kuni temalı karakterler için kostümler, Agathionlar, Binekler ve daha fazlası
Etkinlikler
  • Kırmızı Elmas İade Etkinliği: Kullanıcıların kullandığı Kırmızı Elmas miktarına göre 100 bine kadar Kırmızı Elmas iade edilecek.
  • Ni no Kuni Temalı Zaman Yarığı Etkinliği: Oyunculara çeşitli ödüller verilecek. 10 milyon Adena, 3 bin Kırmızı Elmas ve 3 tür günlük güçlendirme.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.