Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Life is Strange Remastered ve Life is Strange: True Colors Duyuruldu

Square Enix sevilen macera oyunu Life is Strange için Remastered versiyonunu ve Life is Strange: True Colors oyununu duyurdu.

Square Enix iki yeni Life is Strange oyununu duyurdu: Life is Strange Remastered ve Life is Strange: True Colors. True Colors, tamamen yeni oynanabilir bir baş karakter ve çözülmesi gereken heyecan verici bir gizem içeren LiS serisinin bir sonraki bölümüdür. Öte yandan, Remastered ilk oyunun grafiklerinin yükseltilmiş bir versiyonudur.

Life is Strange Remastered

Life is Strange Remastered, karakterler ve ortamlar arasında yeniden düzenlenmiş görseller içerecek. Ek olarak, tam yüz mocap performansını kullanarak büyük ölçüde geliştirilmiş karakter animasyonuna sahip olacak. Remaster versiyonu ayrıca oyun bulmacalarını güncelleyecek ve iyileştirecek ve çeşitli motor ve aydınlatma yükseltmelerini bir araya getirecek.

Life is Strange: True Colors’da oyuncular zor kararlar verecek ve kendi geleceklerini seçecekler. Oyuncular, Haven Springs’in sokaklarında, mağazalarında ve gizli alanlarında özgürce dolaşabilir ve unutulmaz karakterlerle tanışabilir.

Şu anda Life is Strange Remastered’ın ne zaman çıkacağı konusunda herhangi bir çıkış tarihi bulunmuyor. Öte yandan Life is Strange: True Colors ise 10 Eylül 2021 tarihinde yayınlanacak ve Denuvo Anti-Tamper teknolojisini kullanacak.

Son olarak, Life is Strange: Before the Storm da bir remaster alacak. İlerleyen zamanlarda, özellikle True Colors için daha fazla ayrıntı görebilmeyi umuyoruz. Aşağıda yayınlanmış olan fragmanı izleyebilirsiniz.

Life is Strange: True Colors | Announce Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.