Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Life Is Strange: Before The Storm’un Uzun Oynanış Videosu Paylaşıldı

Life is Strange yeni bir hikayeyle devam ediyor.

Deck Nine ekibi tarafından geliştirilen ve Square Enix tarafından yayınlanacak olan Life is Strange: Before the Storm kısa süre önce E3 2017 kapsamında düzenlenen konferansta duyurulmuştu. Life is Strange, Arcadia Bay kasabasını yeniden ziyaret etmek isteyen çok sayıda oyuncunun bitmek bilmez talebi üzerine geliştirilmeye başlandı. Chloe karakterini seslendiren, Emmy ödüllü yazar Ashly Burch’ün Before the Storm için kurulan yazar ekibinde yer alacağı da açıklandı. Kısacası, oldukça sağlam bir hikaye beklemeye başlayabiliriz.

life is strange before the storm

Deck Nine ekibi tarafından yazılan üç yeni bölümde, Life is Strange’in ilk oyununda anlatılan hikayenin öncesine gideceğiz. Chloe ve Rachel’ın tanışmalarının yeni oyunun ana konusunu oluşturacağını söylemek mümkün. Ancak bu sefer farklı bir oynanış sunulacak.

Chloe, Max’in sahip olduğu zamanı geri alma yeteneğine sahip olmadığı için, oyuncuların kararlarını iki kere düşünüp vermeleri gerekecek. Bu sefer kararların geri dönüşü olmayacak.Her seçim kısa, orta ve uzun vadede bir sonuca sebep olacak. Chloe’nin sivri dilinin onu çok zor durumlara sokabileceğiniz tahmin edersiniz.

Oyunun ilk bölümü, 31 Ağustos 2017 tarihinde yayınlanacak. Playstation 4, Xbox One ve PC platformları için çıkış yapacak olan Life is Strange: Before the Storm’un 20 dakikalık oynanış videosunu aşağıdaki ekranda izleyebilirsiniz.

Life Is Strange: Before the Storm First Gameplay [E3 2017]

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.