Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Life is Strange 2 Bölüm 3’ün Teaser’ı Yayınlandı!

Life is Strange 2'nin yeni bölümüne ait teaser geldi.

Eylül 2018’de konsol ve bilgisayar platformu için macera oyunu olarak yayınlanan Life is Strange 2, oyuncuların tarafından oldukça beğenilmişti. Geçtiğimiz haftalarda 3’ncü, 4’ncü ve 5’nci bölümlerini ne zaman yayınlayacağını duyuran yapım dün yeni bir teaser ile gündeme geldi.

Life is Strange 2 Bölüm 3’ün Teaser’ı Yayınlandı 2

Steam’de bilgisayar platformu oyuncuları tarafından ‘çok olumlu’ olarak değerlendirilen Life is Strange 2 geçtiğimiz haftalarda yeni bölüm tarihlerini duyurmuştu. Duyuruya göre oyunun 3’ncü bölümü 9 Mayıs’ta, 4’ncü bölümü 22 Ağustos’ta, 5’nci bölüm 3 Aralık’ta oyunculara sunulacak. Bu sabah Steam’de sergilenmeye başlanan bu genişlemeler henüz ön siparişlere açılmadı. Oyunun Steam topluluk sayfasında ise 3’ncü bölüme ait yeni bir teaser duyurusu yapıldı.

Yayınlanan teaser’da oyunculara kısaca hikâyeden bahsedilirken genişlemenin 9 Mayıs’ta yayınlanacağından söz ediliyor. Oyunun 3’ncü bölümünde Sean ve Daniel Diaz’ın Kaliforniya ormanlarında Meksika’ya doğru yaptığı yolculuk yer alacak. Yeni içeriklerin ve deneyimlerin karşımıza çıkacağı genişleme de oyuncuları tatmin edici düzeyde gerilim sahnesi de yer alacak. Genişlemenin fiyat etiketi henüz duyurulmazken, 9 Mayıs’ta yayınlanması bekleniyor. Ayrıca oyun şuan yüzde 50 indirimli olarak bilgisayar oyuncularına satılıyor.

Life is Strange 2 - Episode 3 Teaser

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.