Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

LG Velvet Ülkemizde Satışa Sunuldu

LG’nin yeni tasarım anlayışının ilk ürünü olan LG Velvet modeli ülkemizde 7.499 TL fiyat etiketi ile satışa sunuldu.

LG’nin kısa bir süre önce duyurusunu gerçekleştirdiği LG Velvet modeli Türkiye’de satışa çıktı. Modelin Türkiye fiyatı açıklandı.

lg velvet ulkemizde satisa sunuldu 2

Güney Kore merkezli teknoloji şirketi olan LG’nin mobil cihazlar tarafında benimsediği yeni tasarım anlayışının ilk üyesi olan LG Velvet modeli, LG Türkiye tarafından yapılan resmi açıklamaya göre Vodafone online mağazalarında 22 Eylül tarihinden itibaren, Turkcell online mağazalarında ise 23 Eylül tarihinden itibaren satışa sunulacak. LG Türkiye tarafından yapılan açıklamada, LG Velvet modelinin Türkiye fiyatı da açıklandı. Yapılan açıklamaya göre model ülkemizde 7.499 TL fiyat etiketi ile sayışa sunulacak. Açıklamada ayrıca LG Velvet modeli, Vodafone ve Turkcell mağazalarından da satın alınabilecek. 31 Ekim 2020 tarihine kadar Velvet modelini satın alan kullanıcılar, sınırlı sayıdaki LG XBOOMGo PL2 Bluetooth Speaker’a, kılıf ve kırılmaz camdan oluşan Aksesuar Paketine ücretsiz olarak sahip olabilecek.

LG Velvet Özellikleri

6.8 inç büyüklüğünde 2460 x 1080 piksel çözünürlük sunan POLED bir ekran ile birlikte gelecek olan LG Velvet modeli, gücünü Qualcomm’un Snapdragon 845 işlemcisinden alacak. Ülkemizde 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanı seçeneği ile satışa sunulacak olan modelin depolama alanı microSD hafıza kartı ile arttırılabilecek. Arkasında 48 megapiksel ana + 8 megapiksel ultra geniş açı + 5 megapiksel derinlik kamerasından oluşan üçlü kamera kurulumu ile birlikte gelecek olan modelin ön kamerası ise 16 megapiksel çözünürlüğünde olacak. LG Velvet modeli, 4.300 mAh kapasiteli bir bataryadan güç alıyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.