Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

LG UX 9.0 Güncellemesinin Yayınlanacağı LG Modelleri Belli Oldu

LG akıllı telefonlarına dağıtacağı LG UX 9.0 güncellemesinin tarihlerini açıkladı.

Akıllı telefon pazarında eski popülerliğinin çok gerisinde olan LG yeniden popüler hale gelmek için çalışmalarına devam ediyor. LG bu doğrultuda cihazlarına dağıtacağı LG UX 9.0 güncellemesini alacak modelleri ve tarihleri açıkladı.

lg ux 9 0 guncellemesinin yayinlanacagi lg modelleri belli oldu 2

Akıllı telefon pazarında her geçen gün pazar payı kaybetmeye devam eden LG’nin her ne kadar güçlü özelliklere sahip akıllı telefon modelleri üretse dahi Samsung ve Çinli rakiplerine yetişemedi. Bu durumu düzeltmek için yeni akıllı telefon modelleri üretmeye devam eden LG bir diğer yandan da cihazlarına yeni özellikler kazandırmaya devam ediyor. 

LG Italia tarafından yapılan açıklama ile birlikte LG UX 9.0 güncellemesinin dağıtılacağı modeller ve tarihleri belli olmuş oldu. Yapılan açıklamada LG UX 9.0 güncellemesinin toplamda 9 LG modeli için yayınlanacağı belirtildi. Açıklanan liste ile birlikte LG UX 9.0 güncellemesini ilk olarak Şubat ayında LG V50 ThinQ modeli olacak. 2020 yılının ikinci çeyreğinde ise güncellemeyi LG G8X ThinQ modeli alacak. 

LG Güncellemeler Konusunda Elini Hızlı Tutuyor

İlerleyen süreçte LG G7 ThinQ, ŞG G8S ThinQ ve LG V40 ThinQ modelleri LG UX 9.0 güncellemesini alacak LG modelleri olacak. 2020 yılının son çeyreğinde ise LG K50S, LG K40S, LG Q60 ve LG K50 modelleri güncelleme alacak diğer LG modelleri olacak. Android 11 güncellemesi çıkmadan LG akıllı telefonlarına Android 10 güncellemesini dağıtmış olacak. 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.