Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

LG G7 Mayıs Sonu veya Nisan Başında Gelebilir

LG'nin yeni G7 modeli için tarih verildi.

Güney Koreli akıllı telefon üreticisi LG için şu sıralar işlerin iyi gittiğini söyleyebilmek güç. Xiaomi ve Huawei‘nin ardı ardına yeni modellerini tanıtmasıyla pazarda kan kaybeden firma, V30S ThinQ modeliyle de ciddi bir sıçrama yakalayabilmiş değil. Yeni tanıtılması beklenen LG G7 ile teknoloji devinin üzerindeki ölü toprağını atıp silkelenmesi bekleniyor.

LG G7 Mayıs Sonu veya Nisan Başında Gelebilir 1

Güney Koreli kaynaklardan elde edilen bilgilere göre ise LG, yeni G7 modelini Mayıs ayında tanıtabilir. Ancak cihazın Nisan’ın sonunda piyasaya çıkması da ihtimal dahilinde.

Ayrıca sızdırılan bilgilerde LG G7 ve G7 Plus modellerinin üç ayrı iletişim operatörü tarafından tanıtılacağı da yer aldı.

Tahmin edilen özellikleri gün yüzüne çıktı

Bahsi geçen iki modelde de yapay zeka ile güçlendirilmiş kamera yer alacak. Qualcomm‘un son dönemde çıkan tüm amiral gemisi cihazlarda tercih edilen Snapdragon 845 işlemcisi de cabası. 16 MP çift lensli arka kamera ve 3,000 mAh kapasiteli batarya da ortak olarak kullanılacak.

LG’nin bugüne dek benimsediği strateji doğrultusunda G7 ile G7 Plus modelleri arasındaki en büyük farkın RAM boyutunda gözlemlenmesi bekleniyor.

İşte LG G7 ve G7 Plus’ın fiyatları!

LG G7 Plus’ın 940 dolara satılacağı, bir düşük model olan G7’nin ise 845 dolarlık ücretle müşterilerin beğenisine sunulacağı konuşuluyor. Son dönemde iPhone X‘te kullanılmasının ardından Android cihaz üreticileri arasında da popüler olan çentikli tasarım, LG’nin yeni amiral gemisi modellerinde de tercih edilecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.