Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Lenovo Legion Y90 Oyun Telefonunun Özellikleri Sızdırıldı

Yakında piyasaya sürülmesi beklenen oyun telefonu Lenovo Legion Y90'nın teknik özellikleri sızdırıldı.

Lenovo Legion Y90 oyun telefonunun özellikleri ortaya çıktı. Buna göre cihazın kalbinde, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 yonga seti olacak. 144Hz yenileme hızı ve 720Hz dokunmatik örnekleme hızı sunan 6.92 inç AMOLED ekran ile gelecek model, hem performans hem de görsel olarak üst düzey bir oyun deneyimi sağlayacak.

Lenovo oyun telefonu, 68W hızlı şarj destekli 5.500 mAh bataryadan beslenecek. 18 GB’a kadar RAM ve 512 GB depolama ile piyasaya sürülmesi beklenen Legion Y90, Legion 2 serisine benzer şekilde çift fanlı hava soğutma sistemine sahip olacak. Bu sayede yüksek kare hızlarında oyunlar oynanırken dahi cihazın sıcaklığı yükselmeyecek.

Lenovo Legion Y90, Üst Düzey Bir Oyun Deneyimi Sağlayacak

Lenovo Legion Y90 oyun telefonu

Geçen yılki Legion modelinin bir Pro varyantı vardı. Muhtelemen serideki yeni oyun telefonu da en üst konfigürasyona sahip bir Pro model barındırabilir. Lenovo Legion Y90’nın özellikleri bu şekilde. Çıkış tarihi dahil cihaz hakkında yeni bilgiler geldikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Yeni Lenovo oyun telefonunu beklerken, geçtiğimiz yılın en iyi oyun telefonlarına yer verdiğimiz listemize göz atabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.