Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Lenovo K5 142 Dolara Satılıyor

Lenovo K5'in satış fiyatı belli oldu.

Xiaomi’nin Redmi Note 5 modeline rakip olarak geliştirilen Lenovo S5’in görücüye çıkmasının ardından Lenovo son bir hamle daha yaparak Lenovo K5‘i tanıttı. K5 Play modeliyle birlikte tanıtılan K5, tam ekrana ev sahipliği yapan bir model. Ancak sahip olduğu diğer tüm özellikleriyle giriş seviyesi cihazlar listesine dahil olmuş durumda. Bugün ise üretici firma Lenovo K5’in 899 Yuan, yani yaklaşık 142 dolar karşılığında satışa sunulduğunu açıkladı.

Lenovo K5 142 Dolara Satılıyor 1

Donanımsal özellikleri düşük olunca Lenovo K5’in tercih edilmesi için geriye kalan tek geçer sebep, cihazın göz alıcı güzellikteki tasarımı. Çift taraflı cam tasarıma ev sahipliği yapan telefonda 15 katmandan oluşan özel katman işleme teknolojisi uygulanmış. Bu sayede telefonun arka kapağının pırıl pırıl olması sağlanmış. Üstelik 7H sertlik oranına sahip olan cihaz, küçük çizilme ve kesiklere karşı da dayanıklı hale gelmiş.

Lenovo K5 teknik özellikleri

18:9 orantılı 5.7 inçlik ekranı 1440 x 720 piksel çözünürlüğü destekleyen Lenovo K5’in kasasının altında MTK6750 işlemci yatıyor. 3 GB RAM ve 32 GB dahili hafızaya ise 3,000 mAh kapasiteli batarya eşlik ediyor.

99 adet peş peşe seri fotoğraf çekebilme özelliğine sahip 13 + 5 MP’lik çift lensli kamerası panoramik fotoğraflar çekebiliyor. Önde ise 8 MP’lik bir selfie kamerası mevcut.

Lenovo’nun ZUI 3.1 isimli özel kullanıcı arayüzüyle kutudan çıkan telefon, ne yazık ki ülkemizde satılmıyor. Ancak ilerleyen dönemde Çin’in dışına çıkıp başka ülkelerde de satışa sunulması söz konusu olabilir.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.