Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

LEGO The Hobbit Ve The Lord of the Rings Steam’den Kaldırıldı!

LEGO'nun bazı oyunları Steam'den kaldırıldı.

Traveller’s Tales tarafından geliştirilen LEGO serisi birer birer Steam’den kaldırılmaya başlandı. Atılan bu adımın sebebi henüz bilinmiyor.

LEGO The Hobbit Ve The Lord of the Rings Steam’den Kaldırıldı 2

2012 yılında konsol ve bilgisayar platformu oyuncularına sunulan LEGO The Lord of the Rings bilgisayar oyuncuları için Steam üzerinden satılıyordu. Tek oyunculu olarak oynanabilen yapım bu sabah Steam üzerinden kaldırıldı. Warner Bros tarafından yayıncılığı üstlenilen yapım yıllardır bilgisayar oyuncuları tarafından oynanıyordu. Macera ve aksiyon oyunu olarak tanımlanan yapım serinin en ilgi çekici oyunlarından birisiydi.

Serinin diğer bir önemli oyunu da 2014 yılında yayınlanan LEGO The Hobbit olmuştu. Oyuncuları sürükleyici bir maceraya çıkaran yapım, fantastik oynanışı ile her kesimden oyuncuya hitap ediyordu. Yıllardır tek oyunculu bir hiyaye sahip olarak oynanan yapım sayısız güncelleme almıştı. Açık dünyaya sahip olan yapım Steam’den satışlara kapatıldı. Belirtilen iki oyun Steam’de boy göstermeye devam ederken ne yazık ki satışlara kapatıldı. Oyuncular artık bu iki oyunu satın alamayacaklar.

Warner Bros’un almış olduğu yeni karar ile birlikte artık Steam’de LEGO The Hobbit ve LEGO The Lord of the Rings satılmayacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.