Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Legends Of Runeterra’nın Açık Betası Başladı!

Legends of Runeterra bu akşam açık betaya çıkacak.

Riot Games’in 2020 oyunlarından bir tanesi olarak duyurulan ve geçtiğimiz günlerde de yakında açık betaya çıkacağını hayranları ile paylaşan Legends of Runeterra bugün erişime açılacak. Oyun bu akşam açık beta olarak oynanabilecek.

Legends Of Runeterra’nın Açık Betası Başladı 2

Koleksiyon kart oyunu olarak duyurulan ve duyurulması ile oyuncuların üzerinde derin bir merak uyandıran Legends of Runeterra kısaca LoR  bu yıl hem bilgisayar platformunda hem de mobil platformda oyuncuların beğenisine sunulacak. Geçtiğimiz aylarda duyurulan yapım bu akşam saat 22:00 itibari ile açık beta dönemine başlayacak. Sınırlı bir içerik ile oynanacak olan açık beta oyuncuları tatmin edici özelliklere sahip olacak.

Kapalı beta dönemini atlayıp direkt tüm oyuncuların karşısına açık beta olarak çıkacak olan oyuna tüm oyuncular ücretsiz olarak erişebilecek. Açık beta döneminde oyuncular yeni bir dereceli modu, sosyal panel ve arkadaşlarına meydan okuma kartlarını kullanabilecekler. Beta sürecine oyunun kişiselleştirilmesi için üç yeni muhafız ve altı yeni oyun tahtası da yer alacak. Bunlara ek olarak oyun içerisinde yer alacak olan 20 kart’da güncellendi.

Dün haberlerimizde belirttiğimiz gibi açık beta sürecinde oyuncuların ilerlemeleri sıfırlanmayacak.

20 Ocak’tan önce oyuna ön kayıt yaptıran tüm oyunculara da resmi çıkış itibari ile özel bir muhafız olan Ay Şaşkını Poro dağıtılacakmış.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.