Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Legends of Aria’nın Steam Çıkışı Gecikebilir

Yeni nesil Ultima Online olarak nitelendirilen Legends of Aria’nın çıkışı biraz gecikecek gibi duruyor.

‘Eski okul’ MMORPG turkunlarının özellikle ilgi gösterdiği Legends of Aria yavaş yavaş gün yüzüne çıkarken, oyunun yapımcısı Derek Brinkmann da merak edilenlere yanıt verdi. Reddit üzerinde bugün bir Ask Me Anything – AMA (İstediğini Sor) soru cevap etkinliği düzenlenirken, Derek Brinkmann da Legends of Aria hayranlarının sorularını yanıtladı.

Legends of aria steam cikisi gecikebilir 1

Derek Brinkmann’a gelen ilk sorulardan birisi de oyunun Nisan ayında Steam’e gelme ihtimaliydi. Brinkmann bu konuda ilk kapalı betadan beri çok fazla geri bildirim aldıklarını söylerken, özellikle optimizasyon konusunda daha çok çalışmaları gerektiğini söyledi. Yapımcıya göre Legends of Aria’da hâlâ bitirilmemiş noktalar var.

Başarılı yapımcı, Legends of Aria’nın büyük ihtimalle Nisan ayında Steam’e gelmeyeceğini ve daha ileri bir tarihte çıkacağını söylerken, amaçladıkları şeyin mümkün olduğunca daha iyi bir oyun olduğunu ifade etti. Legends of Aria’da son bir wipe yapılacak ve tek bir şans olduğu için de, her şeyi kusursuz hâle getirdikten sonra Steam çıkışı gerçekleştirecek.

Derek Brinkmann, Legends of Aria’nın Steam çıkışıyla ilgili detaylı bilgileri ilerleyen haftalarda vereceğini söyledi.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.