Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Legend of Mana Remaster İçin 8 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı

Legend of Mana Remaster için Famitsu tarafından yeni bir oynanış videosu yayınlandı.

Famitsu, Legend of Mana Remaster için 8 dakikalık oynanış görüntüsünü gösteren bir video paylaştı. Bu oyun videosu size bu JRPG’den neler bekleyebileceğiniz konusunda bir fikir verecektir.

Legend of Mana Remaster

Legend of Mana Remaster, yeniden düzenlenmiş grafikler, yeniden düzenlenmiş müzikler ve daha fazlasını içerecek. Bu oyunda oyuncular, gizemli Mana Ağacını bulmak için korkunç canavarlarla savaşırken kasabaları, zindanları ve diğer toprakları hayata geçirmek için yolculuk yapacaklar.

Legend of Mana, ilk olarak 1999’da Playstation’da çıkan bir aksiyon RPG’sidir. 1995’teki Trials of Mana’nın ardından Mana serisinin dördüncü oyunudur. Yüksek bir fantezi evreninde geçen oyun, isimsiz bir kahramanın, çevrelerindeki dünyayı yaratarak ve Mana Ağacı’nı restore etmek için birbiriyle bağlantılı bir dizi görevi tamamlayarak Fa’Diel ülkesini restore etmelerini takip ediyor.

Nintendo’nun sitesinde yer alan açıklamaya göre: “Renkli karakterlerle tanışın, korkunç canavarlara meydan okuyun ve Fa’Diel’in uçsuz bucaksız dünyasındaki görevleri tamamlayın. Bu remaster için sadece müzik yeniden düzenlenmedi, ayrıca yeni ve orijinal film müziği arasında geçiş yapabilirsiniz. Düşman karşılaşmalarını kapatma yeteneği ve daha önce hiç piyasaya sürülmemiş mini oyun “Ring Ring Land” gibi başka özellikler de eklendi.” diyor.

Oyun, 24 Haziran’da Steam üzerinden PC’de yayınlanacak.

Yayınlanmış olan oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

【Legend of Mana】『聖剣伝説 レジェンド オブ マナ』リマスター版 先行プレイ動画

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.